Gökhan Fenere koşuyor

Abone ol

Bu kez açıklama Gökhan Ünal'dan... Fenerbahçe'nin teklifte bulunduğunu açıkladı ve "değerlendirildiğini" söyledi.

Kayserispor'dan ayrılmak istediğini açıklayan forvet Gökhan Ünal, kendisi için Fenerbahçe'nin yaptığı teklifin değerlendirildiğini söyledi.

Ünal, daha önce Kayserispor yönetiminin prensipte anlaştığı Rusya'nın Rubin Kazan takımına gitmek istemediğini bildirdi. Rubin Kazan yönetiminin maddi açıdan iyi teklifler yaptığını, ancak Rusya'da futbol oynamak istemediğini ifade eden Ünal, "Orada tanınmayan, bilinmeyen bir futbolcu olmaktansa Türkiye'de futbol oynamayı tercih ederim" dedi.

FENER'DEN TEKLİF GELDİ

Fenerbahçe yönetiminin kendisi için Kayserispor'a teklif getirdiğini açıklayan Gökhan Ünal, iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Ünal, ''Fenerbahçe, kulübüme teklifte bulunmuş. Kayserispor yönetimi teklifi değerlendiriyor. Menajerim de Fenerbahçe ile görüşüyor. Kayserispor yönetimi anlaşma sağlarsa, ben de Fenerbahçe'ye sıcak bakıyorum'' dedi.

Kayserispor da doğruladı
Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin de iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirterek, ''Gökhan'ın mutlu olacağı takıma gitmesini istiyoruz. Diğer taraftan iyi teklif veren bir kulüp ile anlaşmak istiyoruz'' diye konuştu.
Günün Önemli Haberleri