Gökçek Kalecik'i sayfiye kent yapacak

Abone ol

Gökçek `Sayfiye Kent Projesi` ile Kalecik`in cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Başkan Gökçek, Kalecik`te düzenlenen toplantılarda çalışmalarını anlatırken, projenin yapılacağı yeri ilk kez burada açıkladığını belirterek, `Sayfiye Kent Projesi` ile Kalecik`in cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.


`HAYALİMİ KALECİK`TE GERÇEKLEŞTİRECEĞİM`
Söz konusu projenin yapılacağı yeri açıklamakta oldukça tereddüt ettiğini, projenin gerçekleştirileceği yerin açıklanması konusunda yoğun baskı olduğunu bu nedenle açıklamak durumunda kaldığını anlatan Başkan Gökçek, şunları söyledi:

`Mega projelerimizin altısı açıklandı. Ancak açıklamadığım yedinci mega projemi şimdi açıklayacağım. O da, çok önemli bir bölgeyi, Ankaralılara ucuz sayfiye alanı haline getirmektir. Bu projenin yeri, arsa spekülasyonunun engellemek için açıklanmamıştı. İlk kez açıklıyorum. Proje Kalecik`te yapılacak. Kalecik`in kaderini ciddi oranda değiştirecek bir olay. Bu bölge direkt olarak, Kızılırmak`ın sağında ve solundaki dağlık bölgedir.`

Söz konusu bölgeyi direkt sayfiye alanı haline getirip, buralarda güzel evlerin yapılacağını ve Ankaralıların kullanım alanına açılacağını bildiren Başkan Gökçek, bu projenin hayata geçirilmesiyle, bir türlü gelişemeyen Kalecik`in ekonomisinde ciddi bir canlanma olacağını söyledi. Başkan Gökçek, bölgenin de bu projeyle ciddi değer kazanacağını belirtti.
Ortasında nehir geçen, sağında solunda villaların olduğu bir yeri hep hayal ettiğini söyleyen Başkan Gökçek, bu hayalini Kalecik`te gerçekleştireceğini kaydetti.

`BANA KÖSTEK OLACAK BİRİSİNİ SEÇMEYİN`
Başkan Gökçek, bu projenin ancak ve ancak Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Kalecik Belediyesi`nin ortak çalışması ile gerçekleşebileceğini ifade ederek, `Bana zorluk çıkaracak bir başkan seçilirse, bu projeyi gerçekleştirmem mümkün olmaz. Kimse yanlış anlamasın ama devamlı benim ayağıma köstek olurlar. Benim anlaşabileceğim birisinin seçilmesi Kalecikliler için en hayırlısıdır` dedi.

Günün Önemli Haberleri