Ginaya 35 yaş küçük koca

Abone ol

Bir zamanlar dünyanın en güzel kadını olarak ün yapan İtalyan oyuncu evleniyor

Bir zamanlar dünyanın en güzel kadını olarak ün yapan İtalyan oyuncu Gina Lollobirigida (79), kendisinden 34 yaş küçük sevgilisiyle ikinci evliliğine hazırlanıyor.

Ünlü yıldız, İtalya'nın başkenti Roma'daki evinden Associated Press'e telefonla yaptığı açıklamada, İspanya'nın Barcelona kentinden olan müstakbel eşi Javier Rigau Rafol ile Monte Carlo'daki bir partide tanıştıklarını ve o zamandan bu yana 2 yıldır birlikte olduklarını söyledi.

Bir an önce evlenmek istediklerini belirten İtalyan yıldız, düğünlerini bu yıl sona ermeden New York'ta yapmayı planladıklarını kaydetti. Lollobrigida, İspanya'nın "Hola" adlı dergisinde çıkan röportajında da, "Genç erkeklere karşı zaafı olduğunu, çünkü onların eli açık olduğunu ve kompleksleri olmadığını" ifade etti.

İlk evlilliğini yaptığı Eski Yugoslavya doğumlu doktor Milko Skofiç'ten 1971'de boşanan ünlü yıldız, 2. Dünya Savaşı'nın bitmesinden sonra İtalya'da film yapmaya başladı. Ünlü yıldızın tanınmış filmleri arasında 1955'teki "The World's Most Beautiful Woman", Altın Küre ödüllü "Come September", Rock Hudson ile oynadığı "Trapeze", "The Hunchback of Notre Dame", "Bread, Love and Dreams" ve "Never So Few" bulunuyor.

Günün Önemli Haberleri