Genç Partiden çağrı var

Abone ol

Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Diker milletvekillerine bir çağrıda bulundu.

Yolsuzluklardan canımız çok yandı, artık bıktık diyorsak ve gerçekten samimim olarak yolsuzluklarla mücadele etmek istiyorsak, öncelikle milletvekili dokunulmazlığının sınırlandırılması gerekiyor. Milletin, TBMM’deki vekillerinden de beklediği budur.

İktidar partisi, 3 Kasım 2002 seçimlerinde meydanlarda “dokunulmazlıkları kaldıracağım” sözü vermişti. Aradan 3 yıl geçti. Bu konuda hala tek bir adım dahi atılmadı.

Biz şimdi kamu adına soruyoruz; İktidar, seçim meydanlarında millete verdiği bu sözün gereğini neden yerine getirmemektedir?

Son günlerde iktidar partisinin yöneticileri ve milletvekilleri hakkında giderek artan yolsuzluk iddiaları, soruşturma dosyaları artık basına da yansımaktadır. Artık sokaklarda, evlerde, meydanlarda, kahvelerde herkesin konuştuğu bu yolsuzluk iddiaları hepimizi çok rahatsız etmektedir.

Kendi deyimleriyle hortumlara damardan girdiklerini, yolsuzlukları yok edeceklerini iddia edenler, önce millete verdikleri sözü tutup, milletvekili dokunulmazlığını kaldırsınlar. Millet, bir an önce bu sözü yerine getirmelerini beklemektedir.

Günün Önemli Haberleri