Gelecekte öğrenme nasıl gerçekleşecek?

Abone ol

İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen IV. Uluslararası Future-Learning konferansı bu yıl yine birbirinden ilginç konularla kendini gösterecek

20 farklı ülkeden seçilen 100’e yakın makale ile gerçekleşecek olan konferansta uzaktan eğitim konusunda Dünya’da ve Türkiye’deki yenilikler tartışılacak.

TARİHİ BİNA’DA GELECEKTEKİ ÖĞRENME TARTIŞILACAK

Eğitim teknolojileri ile ilgili özel sektör, öğrenci ve öğretmen ve öğretim üyesini bir araya getirecek olan konferans 14-16 Kasım 2012 tarihinde Tarihi İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası’da gerçekleşecek.

KONFERANS TARTIŞMA KONULARI

e- Öğrenmede Kurumsal Strateji, Mevzuat, Standartlar, Akreditasyon ve Sertifikasyon
e-Öğrenmede Yeni Teknolojiler
e-Öğrenmede İçerik ve İçerik Tasarımı
e-Öğrenmenin Sosyolojik ve Psikolojik Boyutu
Online Oyunla Öğrenme
e-Öğrenme Sistemlerinin Ölçme ve Değerlendirilmesi
Moderasyon ve Sınav için e-Öğrenme Stratejisi
Sanal Sınıf Uygulamaları
e-Öğrenmede Güvenlik Sorunları ve Çözümleri
e-Devlet ve e-Öğrenme
Yükseköğretimde Uzaktan Eğitim
Mobil Öğrenme
Sosyal Medya ve e-Öğrenme

STK’LARDA DESTEK VERİYOR

Eşbaşkanlığını İstanbul Üniversitesi Enformatik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevinç Gülseçen ve TBV Ankara Şube Başkanı Aydın Kolat’ın yaptığı konferans Türkiye Bilişim Vafkı, Türkiye Bilişim Derneği’nin katkıları ile gerçekleşecek. Konferansın Yürütme Kurulunu İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zerrin Ayvaz Reis, Yrd. Doç. Dr. Fatih Gürsul, Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Erol, ODTÜ’den Öğr. Gör. Dr. Tarkan Gürbüz ve Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şube Başkanı Levent Karadağ yer alıyor.

Konferansa dinleyici olarak HYPERLINK "http://futurelearning.istanbul.edu.tr/"http://futurelearning.istanbul.edu.tr adresinden kayıt yaptırılabilirsiniz.

Günün Önemli Haberleri