Geçmişten günümüze polis

Abone ol

''Geçmişten Günümüze Polis'' başlıklı defile ve polis balosunda duygulu anlar yaşandı!

Türk Polis teşkilatının 161. yılı etkinlikleri kapsamında emniyet güçlerinin kıyafetlerinin sergilendiği, ''Geçmişten Günümüze Polis'' başlıklı defile ve polis balosu düzenlendi.

Çırağan Sarayı'ndaki geceye katılanları İstanbul Valisi Muammer Güler ve eşi Nevval Güler ile Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve eşi Hülya Cerrah karşıladı.

Verilen resepsiyonun ardından güvenlik kuvvetlerinin dünden bugüne kullandığı kıyafetler bir defileyle sunuldu. Modacı Faruk Saraç'ın düzenlendiği gecede, Atilla Saral ve Çağlı Şıkel'in de aralarında bulunduğu çok sayıda manken, polis kıyafetli küçük çocuklar ve Köpek Eğitim Merkezi'nde yetiştirilen polis köpekleri podyuma çıktı.

Saraç'ın davetiyle sahneye gelen Emniyet Müdürü Cerrah, bir manken gibi davetlilerin arasında podyumda gezindi. Burada konuşan Cerrah, 1299 yılından 2006'ya kadar emniyet mensuplarının giydiği kıyafetlerin bu defileyle izleyicilere sunulduğunu belirterek, başta Faruk Saraç olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Cerrah, katkılarından dolayı Saraç'a plaket verirken, bir polis köpeği de ağzında getirdiği bir buket çiçeği Saraç'a sundu.

Defilenin ardından geçilen polis balosuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, askeri yetkililer, iş, sanat ve spor dünyasından ünlüler katıldı.

Öte yandan Cerrah, defile sırasında, vefat etmiş olan emekli polis memuru babası Sait Cerrah'ın giydiği kıyafeti taşıyan manken podyuma çıktığı sırada duygulu anlar yaşadı.

Günün Önemli Haberleri