Gaziantepspor UEFA'da havlu attı!

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda temsilcimiz Gaziantepspor istediğini alamadı

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında sahasında 1-0 yenildiği Legia Varşova ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Gaziantepspor, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Legia Varşova ile deplasmanda golsüz berabere kalarak elendi.

Sahasında Varşova ile oynadığı ilk maçı 1-0 kaybeden Gaziantepspor, Polonya'da oynanan rövanş maçına daha etkili başladı. İlk dakikadan itibaren golü bulmak için rakip kaleye Antep, ilk dakikada Cenk ile girdiği pozisyondan yararlanamadı.

İlk yarının ilerleyen dakikalarında maçta dengeyi kuran Polonya ekibi de, zaman zaman çıktığı hızlı atakları ile Gaziantepspor kalesinde tehlike yarattı.

Legia Varşova, ilk maçta olduğu gibi defansif bir oyun sergiledi.

İkinci yarıda ise Gaziantepspor, en azından bir gol bulup maçı uzatmak için rakip kaleye daha daha fazla yüklendi. Bekir Ozan ve Wagner'in de oyuna girmesiyle baskısını artıran Antep, rakibini oldukça bunalttı.

Ancak istediği golü 90 dakika boyunca bulamayan temsilcimiz, sahadan 0-0 beraber ayrıldı ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

"ÇOK YAZIK OLDU" 

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Legia Varşova ile 0-0 berabere kalarak kupadan elenen Gaziantepspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, ''Turu geçemedik, çok yazık oldu'' dedi. Kafkas, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, turu atlamak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini, ancak son vuruşları iyi yapamadıklarını söyledi. Oyuncularının maçın başlangıcından son dakikasına kadar turu geçmek için elinden geleni yaptığını ifade eden Kafkas, ''Turu geçemedik, çok yazık oldu. Varşova bu maçı kazanmak için hiçbir şey yapmadı. Onların amacı turu geçmekti. O amaca da ulaştılar. Turu geçemediğimiz için çok üzgünüz'' diye konuştu.

LEGIA VARŞOVA CEPHESİ

Legia Varşova Teknik Direktörü Maciej Skorza ise turu geçtikleri için mutlu olduklarını, rakiplerinden hiç gol yememelerinin de önemli olduğunu söyledi. Gaziantepspor karşısında iyi bir oyun sergileyemediklerini, rakibin kazanmak için her şeyi yaptığını belirten Skorza, ekip olarak bir üst tura çıktıklarını ve yola devam edeceklerini kaydetti. 

Günün Önemli Haberleri