Gazeteoku'da müthiş yenilikler

Abone ol

Gazeteoku.com sitesi yeni tasarımı ve zengin içeriğiyle fark yaratıyor

sitesinde yok yok. Yenilenen sitede aklınıza gelen her şey bir tık ötede. Kısacası hayata dair ne varsa daha kolay ve en sade şekliyle önünüzde.

Son dakika haberleri, gazetelerin birinci sayfaları, yerel haberler, medya siteleri, online TV bağlantıları, video haberler, foto galeriler, radyolar, dergiler, dünya medyası, her görüşten onlarca yazar tek bir sayfada toplandı. 

GAZETELER BİR TIKLA ÖNÜNÜZDE

Örneğin gazete almayı mı unuttunuz dert değil. Site istediğiniz gazeteyi önünüze sunuyor. Sitenin orta yerinde "Gazeteler bugün bu başlıklar çıktı" başlığıyla verilen bölümde, her çeşit gazete önünüze seriliyor. Seri bir şekilde gündemi buradan takip etmek mümkün. Eğer ayrı ayrı değil de tüm gazeteleri tek bir şemsiye altında görmek istiyorsanız, sayfanın sağ üst köşesine tıklayın.

EN ÇOK OKUNAN YAZAR?

Günün en çok okunan ya da yorumlanan haberini merak mı ettiniz? Ya da en çok okunan yazarlarını? Sitenin altına inmeniz yeterli. Yine Facebook ve twitter'dan Gazeteoku'yu takip edebilirsiniz.

Sadece bunlar mı değil tabii ki... Yenilenen tasarımda en dikkat çeken özelliklerden biri de haberlere ulaşmada kullanıcıya büyük kolaylıklar sağlaması.

ARAMA DERDİNE SON

Diyelim ki bir hafta ya da 3 gün önce olan bir habere ulaşmak istiyorsunuz. Veya iki gün önce yaşanan tüm gelişmeleri tek bir sepette bulmak istiyorsunuz. Vaktiniz çok kıymetli ve aramaya vaktiniz yok. 

KATEGORİLERE AYIRARAK ARAYIN

Hiç dert değil. Sitenin ortasında dikine uzanan bölümde arşive git tuşuna tıklayarak geçmişe gidebilirsiniz. Dahası kategori seçeneğini işaretleyerek ayıklama derdinden sizi kurtarıyoruz. Aynı sistem spor haberleri içinde geçerli. 

KADIN HABERLERİ

Yine kadınlara yönelik elma elma sitesi, dolu içeriğiyle farklı ve günün stresinden uzaklaşmak isteyenler için birebir. Görüntülü haberin adresi Nethaber sitesi, günün bütün gelişmelerini, perde arkasını, televizyona gerek kalmadan ekranlarınıza taşıyor.

KARGO FİRMASINA MI İHTİYACINIZ VAR?

Yemek tarifleri, alışveriş siteleri, araba kiralama siteleri, oyun siteleri ve daha onlarca siteyi kategorilerinde gezinerek öğrenin.

Mesela kargo fiirması mı arıyorsunuz? Hemen kargo kurye bölümünü tıklayarak istediğiniz firmaya ulaşabilirsiniz. Ya da sağlıkla ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar sağlık kategorisinde yer alıyor. Ve daha nice farklı siteler önünüzde.

Günün Önemli Haberleri