Gazetecileri şok eden çıkış!

Abone ol

Teoman, gazetecilere silah çektiği iddia edilen Oktay Kaynarca'yı savundu.

Teoman, geçtiğimiz hafta bir kadınla yemek yerken görüntülenince gazetecilere silah çektiği iddia edilen Oktay Kaynarca'yı savundu.

Alkollü vaziyette objektiflere yakalanınca basın aracılığıyla annesine bir daha sarhoş olmayacağına dair söz veren Teoman, önceki akşam yine Beyoğlu sokaklarındaydı... Bir bar çıkışı gittiği Nizam adlı çorbacının çıkışında gazetecilerle karşılaşan ünlü rock'çı, gelen sorular karşısında sinirlendi.

Silah çekmekte haklı

Basın mensuplarına çok sert tepki veren Teoman, geçtiğimiz günlerde Anadolu Kavağı'nda bir kadınla yemek yerken Canlı Canlı kameralarına takıldığı ve bunun üzerine gazetecilere silah çektiği iddia edilen Oktay Kaynarca'ya da hak verdi. Teoman şunları söyledi:

Sizi vurmak istiyorum

"Oktay Kaynarca size silah çekmiş. Keşke biraz daha ileri gitseydi, hatta keşke sizi vursaydı! Kafanıza değil ama ayağınıza sıksaydı da birkaç ay yürüyemeseydiniz. Onun haklı olduğunu düşünüyorum. Asıl ben sizi vurmak istiyorum ama o yapıda bir insan değilim."

Teoman kısa bir süre aşırı alkollü derecedeyken muhabirler tarafından yardım görmüştü. (soldaki resim) Önceki gün ise muhabirlere sizi vurmak istiyorum dedi.

HÜRRİYET

Günün Önemli Haberleri