Gasp iddiası yasak aşk çıktı

Abone ol

Altı aylık hamile kadının gasp edildiği iddiası yalan çıktı. Kadın gerçeği tüm çıplaklığıyla emniyette itiraf etti.

Bursa'da, evine giren iki kişi tarafından çocuklarının gözü önünde tekmelenerek gasp edildiğini iddia eden kadının yalan söylediği ortaya çıktı.

6 aylık hamile kadın Aycan Y.'nin, emniyetteki ifadesinde eve gelen kişilerden H.P'nin karnındaki çocuğun babası olduğunu ve çocuğu aldırmak için kendisini zorladığını söylediği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Teferrüç Mahallesi Menekşe Sokak'ta oturan Aycan Y., bir çiftlikte çalışan eşi Sami Y.'nin evde olmadığı sırada polisi arayıp gaspa uğradığını söyledi. Kadın, olay yerine gelen ekiplere; çocukları 5 yaşındaki Betül ve 8 yaşındaki Kaan'la eşini beklerken, zil çaldığını, kapıyı açtığında bereli iki kişinin yüzüne biber gazı sıkıp içeri girdiğini anlattı.

Anlattıklarının eşine söylenmemesini isteyen Y., polise şunları anlattı: "1.5 yıl önce yolda yürürken çocukluk arkadaşım H.P. ile karşılaştık. Aramızda duygusal ve cinsel birliktelik yaşanmaya başladı. 6 ay önce hamile kaldım. Karnımdaki bebeğin gerçek babası H.P. idi. Bunu kendisine anlattım. Eşime ise yalan söyleyip ondan hamile kaldığımı söyledim.

O da sevindi. H.P., eşim işte olduğu sırada eve gelip karnımdaki çocuğu aldırmamı istedi. Kabul etmedim. Söylediğim yalana eşim inandığı için çocuğu dünyaya getireceğimi anlattım. Kızdı ve beni duvara itti. Sonra kaçtı. Ben de onu korkutmak için böyle bir yalan söylemek zorunda kaldım. H.P.'den şikayetçi değilim
."

Bunun üzerine gözaltına alınan H.P. iddiaları kabul etmeyince serbest bırakıldı. Aycan Y.'nin ise 'polise yalan beyanda bulunmak' suçundan adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Günün Önemli Haberleri