Garantiden hediye çeki

Abone ol

Garanti İnternet Şubesi kullanıcıları, Aralık ayı boyunca internet şubesine girdikleri her gün için, hediye çeki kazanabilecekler.

Garanti İnternet Şubesi kullanıcıları, Aralık ayı boyunca internet şubesine girdikleri her gün için, mudo.com.tr’den hediye çeki kazanma şansını elde edecek. Garanti müşterileri, www.garanti.com.tr adresini her ziyaret ettiklerinde ayrı bir çekiliş hakkı kazanacak.

Kampanya döneminin sonunda yapılacak çekilişle; 1 kişiye 5.000 YTL, 5 kişiye 2.000 YTL ve 30 kişiye 1.000 YTL değerinde www.mudo.com.tr hediye çeki edilecek. İnternet kullanıcıları, en fazla bir hediye çeki kazanabilecek.
www.garanti.com.tr kullanıcıları ayrıca, www.mudo.com.tr’den Aralık ayı boyunca yapacakları alışverişlerde, %15 indirim fırsatını da elde edecek.

İndirimli alışverişten yararlanmak isteyenlerde, www.garanti.com.tr adresindeki Garanti İnternet Şubesi’ni son 3 gün içinde ziyaret etmiş olmaları şartı aranacak. Kullanıcıların kampanya boyunca limitsiz olarak yararlanabileceği indirimler, www.mudo.com.tr’de “hediye çeki” ve “on-line hediye çeki” seçenekleri dışındaki tüm ürün alışverişlerinde geçerli olacak.

Günün Önemli Haberleri