Gamzeye telefon şoku

Abone ol

Yalovalı Gamze, erkek arkadaşına bir kaç saatliğine telefonunu verdi. Sonra bakın neler oldu?

YALOVA'da, cep telefonunu ödünç olarak 27 yaşındaki İlker Kemal Tüfekçi'ye veren 17 yaşındaki Gamze Öztürk, bir saat sonra arkadaşını telefonunu satarken gördü. Gamze Öztürk'ün sokak ortasında “Hırsız var'' diye bağırması üzerine ‘kapkaç’ yaşandığını sanan çevredekiler Tüfekçi'yi yakaladı. Tüfekçi, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Fatih Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerindeki bir cep telefonu bayiinde çalışan Gamze Öztürk'ün yanına gelen arkadaşı İlker Kemal Tüfekçi, ailesini aramak istediğini belirtip, genç kızdan cep telefonunu ödünç olarak istedi.

Arama bahanesiyle dışarı çıkan Tüfekçi bir daha dönmeyince, Öztürk cadde üzerinde arkadaşını aramaya başladı. Olaydan yaklaşık bir saat sonra Tüfekçi'yi ödünç olarak verdiği telefonu cadde üzerinde başka birine satmaya çalışırken gören Gamze Öztürk, “Hırsız var'' diye bağırdı.

Genç kızın çığlığı üzerine kapkaç yaşandığını sanan çevredekiler, kaçmaya çalışan Tüfekçi'nin peşine düştü. Kısa sürede yakalanan Tüfekçi, olay yerine gelen polislere teslim edildi. Tüfekçi, kapkaç şüphesiyle gözaltına alınırken, genç kızın da karakola gelmesiyle olayın kapkaç olmadığı ortaya çıktı. Tüfekçi, ‘güveni suistimal’ suçlamasıyla adliyeye sevkedildi.

Günün Önemli Haberleri