Gamzeli çift boşanıyor!winDirVariable=C:/WINDOWS

Abone ol

Görkemli bir düğünle dünya evine giren İclal Aydın ve Tuna Kiremitçi boşanıyor. Kiremitçi eski eşine mi döndü?

Tuna Kiremitçi ve İclal Aydın boşanacakları haberlerine son noktayı koydu. Çift yaptıkları basın toplantısında, Tuna Kiremitçi'nin hamileyken boşandığı eski eşi Yasemin Hanım'a döndüğü iddia edildi.

‘Git kendini çok sevdirmeden’ adlı kitabıyla adından çok söz ettiren Kiremitçi ile Aydın'ın aşkı 2005 yılında bir davette tanışmalarıyla başladı. Eşlerinden yeni ayrılan ikili, 2006 yılı Kasım ayında yapılan görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

Yaklaşık 5 ay süren evlilikleri, magazin basınında sık sık gündeme gelen Kiremitçi ile Aydın hakkında 1 ay önce de ‘boşanacaklar’ haberleri yayılmaya başlamıştı. Bu haberlerin çıktığı zamanlarda açıklama yapan İclal Aydın yaptığı bir açıklamada "her evlilikte yaşanabilecek sorunları yaşıyoruz" demişti.

‘Gamzeli aşıklar’ dün yaptıkları basın açıklamasıyla da boşanacaklarını duyurdu. Açıklamada şöyle denildi: "Beraberliğimizi ortak aldığımız bir kararla sonlandırmış bulunuyoruz. Birbirimize verdiğimiz değer ve dostluğumuz her zaman devam edecektir." 

Çiftin yakınları ayrılmalarının sebebinin Kiremitçi'nin eski eşi ve oğluyla çok fazla görüşmesi olduğu söyledi. Aydın ile yaşadığı evden ayrılan Kiremitçi'nin eski eşi Yasemin Hanım'ın yanına taşındığı iddia edildi.

Günün Önemli Haberleri