Galatasaray ile Trabzonspor 116. randevuda / 22 Aralık 2013

Abone ol

Galatasaray Trabzonspor maçı canlı anlatım, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman?, Galatasaray Trabzonspor maçı golleri, Galatasaray Trabzonspor maçı sonucu, Galatasaray Trabzonspor maçı kaç kaç bitti?, Galatasaray Trabzonspor maçı 11'ler

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, evinde Karadeniz ekibi Trabzonspor'u konuk edecek..  
 
GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇININ CANLI YAYINI

Geride kalan 115 maçta Cim-Bom 52, Karadeniz ekibi 36 kez kazanırken, 27 maç ise berabere bitti. Aslan’ın ligde de rakibine karşı üstünlüğü bulunuyor. 80 maçta sarı-kırmızılı takım 35, bordo-mavililer 24 galibiyet aldı. 21 maçta eşitlik bozulmadı.

SELÇUK VE CHEDJOU KART SINIRINDA
Cim-Bom’da ilk 11’in değişilmez isimlerinden Selçuk İnan ve Aurelien Chedjou sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Bugün de kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek olan sarı-kırmızılı oyuncular ilk devrenin son haftasında Kayseri Erciyesspor‘la deplasmanda oynanacak maçta forma giyemeyecek.

FERNANDO MUSLERA'NIN "DALYA" GÜNÜ
Fernando Muslera, Trabzonspor karşısında 100. kez Galatasaray forması giymenin mutluluğunu yaşayacak. 2011-2012 sezonunun başında Lazio’dan transfer edilen Uruguaylı kaleci bugüne kadar Süper Lig, TFF Süper Kupa, Ziraat Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi’nde 99 kez kaleyi korudu. 
 
SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN 

Günün Önemli Haberleri