Fuhuş ve sırlar ortaya saçıldı

Abone ol

ABD'nin ünlü işadamları panikte... Kabusları bir fihrist... Washington maması konuşmaya karar verdi...

Washington'un kalbur üstü tabakasında bazı erkekler bugün endişeli bir bekleyiş içinde ise hiç şaşmamalı. Pahalı bir fuhuş şebekesini yönetmekle suçlanan Deborah Jean Palfrey, telefon defterindeki isimleri Amerikan medyasıyla paylaşmaya karar verdiğini söylüyor.

Deborah Jean Palfrey, ''Washington'un maması'' olarak nam saldı. Müşterilerinin Washington'un en paralı ve muteber erkekleri olduğunu iddia eden Deborah Palfrey, ''telefon defterimin sayfaları bir hayli kabarık'' diyor.

Fuhuşla suçlanarak mahkemeye sevkedilen Palfrey, savunma masraflarının altından kalkamadığı için bir medya kuruluşuyla anlaştığını ve telefon defterini satacağını açıkladı.

Müşterilerin isim ve telefon numaralarının bulunduğu defter iddia edildiğine göre, son 13 yıldır Deborah Palfrey'nin aracılık ettiği kadınlarla birlikte olan 15 bin erkeğin kimlik ayrıntılarını içeriyor.

Vergi dairesinin iki buçuk yıl süren soruşturması ardından tutuklanan Deborah Palfrey'nin mal varlığına el konulmuş durumda.

Defterin bir kısmı internette

Washington'un maması, iki hafta önce defterin ufak bir kısmını internette yayınladıktan sonra Amerikan kamuoyunun ilgisi üzerinde odaklandı.

Medya, listenin bütünü açıklanırsa Washington'un hangi ünlü simalarının adıyla karşılaşılabileceğini iştahla bekliyor.

Federal savcılar, Deborah Palfrey'yi 13 yıl boyunca milyonlarca dolarlık bir fuhuş şebekesini yönetmekle suçladılar.

Ancak Palfrey, zengin müşterilerine sağladığı hizmetin fuhuş olmadığını, yasalar dahilinde erkeklere seks fantazilerinde yardımcı olunan bir "eskort" hizmeti sunduğunu belirtiyor.

Palfrey işini iki ay önce kapattıktan sonra federal ajanların evine ve kalan mal varlığına el koyuşuna tanık oldu.

Ancak elinde halen kıymetli bir malı olduğunu söylüyor; telefon defteri.Cuma günü bir federal mahkemeye telefon defterinin satılmasını durdurmak için başvuruda bulunuldu.
Ancak yargıç, başvuruyu reddetti.

Deborah Palfrey'nin avukatı, 12 büyük medya kuruluşundan teklif aldıklarını söylüyor.

(Kaynak: BBC Türkçe)//

Günün Önemli Haberleri