Fransa'yı sarsan dedikodu!

Abone ol

Tüm Fransa bu dedikoduyu konuşuyor. Dedikodunun başrollerinde ise Carla ve Sarkozy var.

Fransız gazetesi Le Journal du Dimanche’nin haberi ülkeyi karıştırdı. İddiaya göre, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy güzel eşi Carla Bruni'yi Çevre Bakanı Chantal Jouanno'yla, Bruni ise kocasını bir müzisyenle aldatıyor.

Bruni’nin ödüllü şarkıcı Benjamin Biolay’la uzun zamandır yakın arkadaş olduğunu yazan gazete ikili arasında son zamanlarda sosyal paylaşım ağı Twitter üzerinden yaşanan “tweet” trafiğine dikkat çekti.

Biolay, Bruni’nin 2008 yılında çıkardığı albümüne de katkı yapmıştı. Bruni’nin de geçtiğimiz günlerde yaptığı Tayland ziyaretinde Biolay’in evinde kaldığı iddia edildi.

SARKOZY'NİN GÖZDESİ ÇEVRE BAKANI

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Sarkozy’nin de “şefkati” karate şampiyonu çevre bakanı Chantal Jouanno'da aradığı yönünde söylentiler yayıldı.

40 yaşındaki evli bakanın sözcüsü “iddianın bir skandal olduğunu” belirtti ve Jouanno’nun hakkında çıkacak “hakaret içeren yorumlar” hakkında dava açmaya hazırlandığını ifade etti. Elysee Sarayı’ndan ise konuyla ilgili açıklama gelmedi.

Sarkozy ve Bruni, 2 Şubat 2008’de evlenmişlerdi ancak daha sonra Sarkozy’nin son dakikaya kadar düğünü iptal etme ve eski karısı Cecilia’ya dönme planları yaptığı ortaya çıkmıştı.

Günün Önemli Haberleri