Forlan'ın aklını başından alacak teklif

Abone ol

Sarı-kırmızılılar, iki gün içinde İstanbul'a gelecek olan Uruguaylı yıldızın menajeriyle masaya oturacak.

Galatasaray’da transfer hareketliliği devam ediyor. 27 Haziran’da Florya'da toplanarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Cim-Bom’da, Tomas Ujfalisi’nin imza atmasından sonra gözler Atletico Madrid’in diğer iki yıldızı Jose Antonio Reyes ve Diego Forlan’a çevrildi.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre Sarı-kırmızılı kulübün her konuda anlaşma sağladığı Reyes’in hafta sonuna kadar İstanbul’da olacağı ve hatta kendisiyle ön protokolün yapıldığı belirtildi. İspanyol futbolcu dün yönetime, ABD’deki tatilini tamamladıktan sonra geleceğinin mesajını iletti. Yıllık 3 milyon eurodan 4 senelik anlaşma yapılması düşünülen 27 yaşındaki Reyes'in transferiyle ilgili herhangi bir pürüzün kaldığı ifade edildi.

FORLAN'I İKNA TURLARI

Galatasaray dünya çapında bir golcü projesi için ise Diego Forlan’daki ısrarını sürdürüyor. Atletico Madrid’ten ayrılmak istemeyeyen ve bu konuda kararlı görünen Uruguaylı yıldızın transferi için başlatılan çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Atletico Madrid’le anlaşan Galatasaray, Forlan'ın olumsuz tavrını kırmak için girişimlerini hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar, 32 yaşındaki golcü futbolcunun menajeri Daniel Bolotnicoff'u İstanbul’a davet etti. Arjantin’de bulunan Bolotnicoff’un iki gün içinde İstanbul’da olacağı öğrenildi.

HEMEN İMZA ATACAK

Galatasaray’ın, menajer Bolotnicoff'la yapılacak görüşmede Forlan'a 3 yıllık sözleşme karşılığında 18.5 milyon euroluk dev bir teklif yapacağı kaydedildi. Uruguaylı yıldızla teklifi kabul etmesi halinde hemen resmi sözleşme yapılacak.

Günün Önemli Haberleri