First Lady albüm çıkarıyor!

Abone ol

Önce mankendi, sonra şarkıcı oldu. En sonunda da First Lady... Ama bildiği yoldan şaşmıyor. Yine albüm çıkarıyor...

Eski manken Carla Bruni şimdi Fransa'nın First Lady'si... First Lady olmadan önce mankenlikten şarkıcılığa geçmiş ve iki albüm çıkarmıştı. Ancak herkes  Carla Bruni Sarkozy'nin First Lady olduktan sonra bu işleri bırakacağını düşünüyordu. Ama Bruni bildiği yolda devam ediyor. Yeni albümü için stüdyoya çoktan girdi. Üstelik Bruni'nin piyasaya çıkacak olan 3. albümünde eşine olan aşkını bir parçayla anlattığı öne sürülüyor.

Kasette, Bruni'nin, Bob Dylan'ın ünlü 'Bana Aitsin' şarkısını yeniden yorumladığı bildirildi.

Şarkıda Piramid ve Nil Nehri'ne atıflar bulunuyor. İkili, yılbaşı tatilini geçirmek için Mısır'ın turist merkezi Luxor'a gitmiş, piramitleri gezmiş ve Nil Nehri'nde seyahat etmişti. Sarkozy'nin Bruni'ye evlenme teklifi de bu gezi sırasında gelmişti.

Bruni'nin yorumladığı şarkıyı dinleyen Fransa'nın günlük France-Soir gazetesi muhabiri de, 'Bruni zeki bir kadın. Bu seçim, rastlantı olamaz.' dedi.

Ancak Bruni'nin menajeri Bertrand de Labbey, kasetteki şarkıların yüzde 95'nin Bruni'nin Sarkozy ile ilişkisine başlamadan seçildiğini ya da kendisi tarafından yazıldığını söyledi.

Bruni'nin ilk kasedi, Fransa'da 1.2 milyon yurtdışındaysa 800 bin satmıştı. Bruni'nin ikinci kasediyse sadece 80 bin satmıştı.



Günün Önemli Haberleri