Film gibi bir tecavüz olayı!

Abone ol

Giden arabanın lastiklerine ateş açıp durdurdular. Şoförü bacağından vurup kadını kaçırdılar. Film gibi ama gerçek...

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, seyir halindeki bir otomobile başka bir otomobilden ateş açıldı. Saldırganlar, lastiğinin patlaması sonucu duran otomobildeki 1'i kadın 3 kişiyi dövüp, sürücüsünü bacağından av tüfeğiyle yaraladı. Olayın ardından otomobildeki kadını kaçırıp, tecavüz ettikleri ileri sürülen 2 saldırgandan 1'i polis tarafından yakalandı. Olayın, bir barda konsomatris olarak çalıştığı ileri sürülen kadın yüzünden çıktığı ileri sürüldü.

ARKADAKİ OTOMOBİLDEN ATEŞ AÇTILAR

Yatağan'dan İzmir'e giden 28 yaşındaki Hikmet Biçer'in kullandığı otomobil, dün saat 23.30 sıralarında, Yatağan-Aydın Karayolu'nun 10'ncu kilometresindeki Kafaca Köyü yakınlarında, iddiaya göre, arkadan gelen Muğla plakalı, beyaz renkli bir otomobil tarafından sıkıştırıldı. Tedirgin olan Biçer, yol vermek için yolun sağına doğru çekilirken arkadaki otomobilden silahla iki el ateş edildi.

SÜRÜCÜYÜ AYAĞINDAN VURUP KADINI KAÇIRDILAR

Kurşunlardan bir arka cama, diğeri ise sol ön lastiğe isabet etti. İki saldırgan, lastiğini patlaması üzerine durmak zorunda kalan otomobildeki Hikmet Biçer, yanındaki arkadaşı Ahmet Vural ile bir barda konsomatris olarak çalıştığı ileri sürülen 30 yaşındaki S.A.T.'yi indirerek, tekme tokat dövdü. Otomobil sürücüsü Biçer'i sol bacağından vuran saldırganlar S.A.T.'yi de alarak geldikleri otomobille kaçtı.

Dövülen Ahmet Vural ile bacağından vurulan Hikmet Biçer, olay yerine gelen jandarma tarafından otomobilin patlayan lastiğini değiştirmeye çalışırken bulunarak, ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İzmir'in Torbalı İlçesi'nde müteahhitlik yapan Biçer'in hastanede polisine verdiği ifadesinde, “Misafirlik için Yatağan'a gelmiştim. Saldırganları tanımıyorum. Boğuşma sırasında tüfeğin aniden patlaması sonucu bacağımdan vuruldum” dediği öğrenildi.

ORMANLIK ALANDA TECAVÜZ

Saldırganların yakalanması için bölgede çalışma başlatan jandarma, çevre ilçelerdeki polis ekipleriye de irtibata geçti. Polis, saldırganlardan 34 yaşındaki Z.K.'yi Yatağan'da yakalayarak, kaçırılan S.A.T.'yi kurtardı. Z.K., gözaltına alınırken, S.A.T. tedavisi için Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. S.A.T., ilk ifadesinde, kendisini kaçıran şüphelilerin ormanlık alana götürüp, tecavüz ettiklerini iddia etti. Jandarma ve polisin, diğer şüphelilerin de yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

KADIN TECAVÜZCÜNÜN BİRAHANESİNDE ÇALIŞIYORMUŞ

Olayın, S.A.T.'nin konsomatris olarak çalıştığı ileri sürülen Z.K.'nin birahanesindeki işinden izinsiz olarak ayrılması, ardından da kendisini almaları için Hikmet Biçer ve Ahmet Vural'ı çağırması yüzünden meydana geldiği iddia edildi. Soruşturmanın devam ettiği belirtildi.


Günün Önemli Haberleri