FENERİN FATİHİ olacak mı?

Abone ol

Trabzonspor takımı kaptanı Fatih Tekke, yurt içinde bir takıma gitmek istemediğini söyledi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Trabzonspor takımı kaptanı Fatih Tekke, yurt içinde bir takıma gitmek istemediğini söyledi.

(A) Milli Futbol Takımı'nın Almanya kampında bulunan Fatih Tekke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yurt dışında bulunduğu için transfer haberlerini takip edemediğini belirterek, ''Benimle transferim konusunda şu ana dek kimse konuşmadı. Yazılıp çizilenler benim dışımda gelişen olaylar. Kesinlikle yurt içinde bir takıma gitmek istemiyorum. Böyle bir düşüncem yok'' dedi.

Trabzonspor'dan ayrılması halinde Avrupa'ya gideceği yönünde açıklamalar yaptığını dile getiren Fatih Tekke, şöyle devam etti:

''3 yıldır ben bunu diyorum. İnsanlar niye farklı yerlere çekiyorlar. Trabzonspor benim hayatım. Futbolun içinde de dışında da olsam bu camianın içindeyim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacağım. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanıdır. Trabzonspor'un olduğu yerde de her türlü fedakarlığı yaparım. Trabzonspor'un menfaatini isteyen bir
kişiyim. Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati doğrultusunda davranmaya devam edeceğim.''

Şu ana dek hiçbir kulüple görüşmediğini ifade eden Fatih Tekke, ''Menajerlerim aracılığıyla İngiltere'den Everton, Tottenham ve Almanya'nın Bayern Münih takımından transfer önerisi aldım. Bayern Münih de gelip beni izleyecekmiş. Maddi olarak yüksek, kulübe menfaatiolursa Trabzon'u, Trabzonspor'u başarılı biçimde Avrupa'da temsil etmek isterim. 10-15 gün içinde bu konu netleşir'' diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri