Feneri yener turu atarız

Abone ol

Gerets, ikinci yarı için iddialı konuştu. Şampiyonluk GS-FB derbisine kalırsa bakın ne olurmuş;

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, takımının Antalya'da kampından iddialı açıklamalar yaptı. Ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye mesaj gönderen Gerets, 7 puanlık farkı kapatıp şampiyon olacaklarını söyledi.

Tanrının ödülü
Gerets, geçen yıl 4 puanlık farkı kapatıp şampiyon olmalarının bir mucize olmadığını belirtti. Galatasaray Teknik Direktörü bunun Tanrı'nın bir ödülü olduğunu söyledi.

Böyle rekabet görmedim
Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ezeli rekabeti bugüne kadar hiç bir kulüpte görmediğini söyleyen Gerets, "İlk defa böylesine bir rekabeti Türkiye'de yaşıyorum. Bu güzelliğe leke sürülmemeli" dedi.

Şampiyonluk yaraşı Galatasaray-Fenerbahçe derbisine kalırsa ne olur? Gerets işte bu konuda çok iddialı;
"Şampiyonluk turu Fenerbahçe ile Ali Sami Yen'de oynayacağımız maça kalırsa, turu Fenerbahçe değil biz atarız."

Mali durum kötü
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesini de değerlendiren Gerets, bunu mali duruma bağlı. Gerets, kulübün ekonomik durumu kötü olduğu için istedikleri transferleri yapamadıklarını söyledi.

İki Adnan ile arası nasıl?
Gerets, yıldızı barışmadığı Adnan Polat ve Adnan Sezgin ile arasında bir sorun olmadığını savundu. Gerets, "Ne Adnan Sezgin ne de Adnan Polat ile aramızda polemik kesinlikle yok" dedi.

Galatasaray'da kalacak mı?
Gerets, eleştiriler karşısında hiç bir zaman Galatasaray'ı bırakıp gitmeyi düşünmediğini belirterek, ''Galatasaray'da uzun yıllar kalmak istiyorum. Yıl sonu oturup konuşacağız. Bir yıllık daha opsiyonum var. Sözleşmenin devam edip etmeyeceği sezon sonu belli olacak" diye konuştu.

En çok kime güveniyor?
Galatasaray Teknik Direktörü takımda en çok güvendiği oyuncunun ismini de açıkladı. Bu kişi Hakan Şükür... Gerets, "Ne kadar eleştirilse de en güvendiğim oyunculardan biridir. Kalıp kalmayacağı yıl sonu belli olur. Sezon sonu vereceğim rapora ve kendisinin düşüncesine göre gidip gitmemesi, kalıp kalmaması, futbolu bırakıp bırakmaması yıl sonu netleşir'' dedi.//

Günün Önemli Haberleri