Feneri Cemal Aydın kurtardı

Abone ol

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın'ın sözleri Fenerbahçe'yi atılmaktan kurtardı

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın'ın "Fenerbahçe'nin üyeliği dondurulmuşken, toplantıya çağırmamız hataydı. Şimdi de üyelikten atmaya çalışmamız hata" sözleri, sarı-lacivertli kulübün birlikten atılmamasını sağladı.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın bugün yapılan olağan genel kurulunda, en önemli gündem maddesi Fenerbahçe'nin üyelik durumunun karara bağlanmasıydı. Toplantı sonunda tüm Süper Lig kulüplerinin oy birliğiyle sarı-lacivertli kulübün uyarılması kararı alınırken, Cemal Aydın bu konu görüşüldüğü sırada söz alarak, Fenerbahçe'nin üyelik durumunun başka bir toplantıda özel olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Aynı zamanda avukat olan Aydın, 14 Kasım Salı günü İstanbul'da yapılan Kulüpler Birliği toplantısına Fenerbahçe'nin önce davet edilip sonra davetin geri çekilmesinin hata olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'nin üyeliği dondurulmuşken, geçen hafta yapılan toplantıya çağırmamız hataydı. Şimdi de üyelikten atmaya çalışmamız hata. Bu konuyu daha sonra oturup konuşmalıyız ve herhangi bir kanuni boşluk yaratmamalıyız" dediği öğrenildi.

Cemal Aydın'ın sözlerinin ardından Süper Lig kulüplerinin sarı lacivertli kulübü üyelikten atmayarak, uyarı verme kararı aldıkları ifade edildi.

Günün Önemli Haberleri