Fenere Juventuslu futbolcu

Abone ol

Juventus’ta forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, İtalyan kulübünde aradığını bulamadı.

Fenerbahçe Yönetimi ön libero arayışında rotayı Portekizli Tiago Mendes’e çevirdi. Teknik direktör Luis Aragones’in verdiği listede ismi yeralan Senna, Alonso ve Albelda için yapılan görüşmelerden sonuç alamayan sarı lacivertliler, bu kez Portekizli Tiago’ya döndü. 27 yaşındaki milli futbolcu için İtalyan kulübü Juventus ile temasa geçen yönetim, bonservis bedeli konusunda pazarlığa oturdu. Fransa’nın Lyon takımından 13 milyon Euro karşılığında Juventus’a geçen Tiago, İtalyan takımından ayrılma aşamasına geldi.

İstediğini bulamadı

Teknik direktör Ranieri tarafından verilen raporda satışı istenen Portekizli futbolcu için devreye giren Atletico Madrid ile Benfica 8 milyon Euro’luk bonservis bedelini pahalı bularak devreden çıktı. Fenerbahçe Yönetimi ise fiyatı aşağı çekmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Şampiyonlar Ligi üçüncü öneleme turu için UEFA’ya listeyi veren sarı lacivertli kulüp, Tiago’nun transferini bitirdiği taktirde hemen oynatamayacak. Juventus’ta 20 maç oynayan Portekizli, uyum sorunu yaşadığı İtalyan kulübünde istediği ortamı bulamadı. Bu yüzden Fenerbahçe’nin teklifine sıcak baktığını bildirdi. (Hürriyet)

Günün Önemli Haberleri