Fenere Capello engeli

Abone ol

Brezilyalı Roberto Carlos'un, Fenerbahçe'ye olası transferi zora giriyor

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Brezilyalı Roberto Carlos'un, Fenerbahçe'ye olası transferi zora giriyor. İspanyol basını ve Real Madrid Kulübü yöneticilerinden alınan bilgiye göre, Fenerbahçe'nin, Roberto Carlos'u ısrarla transfer etmek istemesine karşın, Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Fabio Capello'nun ise Carlos'u kadrosunda tutmak istediği bildirildi.

Fenerbahçe'nin menajeri Dino Paselli'nin de 2 gündür Madrid'de, Real Madrid'in yöneticileriyle temasta olduğu kaydedildi. Real Madrid Futbol Şubesi Sorumlusu Pedraj Mijatoviç'in bu akşam saatlerinde Real Madrid'in kamp yaptığı Avusturya'nın İrding kasabasına giderek, Carlos'un transferine netlik kazandıracağı öğrenildi.

-FENERBAHÇE, İSPANYA BASININI İKİYE BÖLDÜ-

33 yaşındaki Brezilyalı yıldız futbolcunun Real Madrid'de kariyerine devam etmek istediği, ancak 1 yılı kalan kontratının süresinin uzatılmaması halinde Fenerbahçe'ye gitmekten başka çaresinin olmayacağı belirtildi.

İspanyol televizyonlarının bir kısmı bugünkü haberlerinde Brezilyalı oyuncuyu Real Madrid'de gösterirken, diğer bir kısmı ise Fenerbahçe'ye daha yakın olduğuna dikkati çekti.

Günün Önemli Haberleri