Fenerde Necati korkusu

Abone ol

Fener taraftarları kulübe faks çekerek, eski Galatasaraylı futbolcu Necati konusunda dikkatli olunmasını istediler.

Ligin son 4 haftasına girilirken şampiyonluk yolunda taraflar her türlü ayrıntıyı göz önünde bulunduruyor. Maçların aynı gün ve aynı saatte oynanmasının dışında hakem hataları olmaması adına yoğun çaba sarfediliyor. Kulüpler ve taraftarlar haksız bir kazançla şampiyon olmak istemezken, F.Bahçe taraftarları kulübe faks çekerek, eski G.Saraylı futbolcu Necati konusunda dikkatli olunmasını istediler.

Bu fakslarda "Ocak ayında Necati Futbol Ekstra Dergisi'ne verdiği demeç sayfa sayfa yazılmıştı" diyen taraftarlar, üzeri çizilen bazı cümleler için uyarılarda bulunarak şu cümleleri kullandılar.

Nacati'nin Ocak ayında bu dergiye verdiği röportajda "Ben G.Saray'dan ayrılmadım. Koparıldım. Ama mutlaka bir gün G.Saray'a döneceğim. Ankaraspor formasıyla Sivas maçında attığım gol ile sevdalım G.Saray'ın şampiyonluk yolundaki rakibine darbe vurmuş oldum. Bu da beni mutlu etti" sözlerine yer vermişti.
İlk yarı Ankaraspor'da oynayan Necati'nin bu röhortajından alıntı bölümü kulübe geçen taraftarlar "Aman sevgili yöneticilerimiz. Dikkatli olun. Bu düşünceleri taşıyan Necati, şimdi İstanbul BŞ'de. Bu hafta da G.Saray'la maçları var. O zaman Sivas'a attığı gole sevinen ve bunu açık açık dile getiren Necati, şimdi rakibi olduğu G.Saray'a gol atmamak için mi oynayacak? G.Saray'ın şampiyon olması için bu sefer İstanbul BŞ'de ayaklarına pranga mı vuracak? Herkesin bu konuda dikkatli olması lazım" diyerek uyarılarda bulundular. Taraftarların bu uyarısını göz önünde bulunduran yönetimin nasıl bir davranış biçimi sergileyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Taraftarlar ayrıca adı sürekli G.Saray teknik direktörlüğü için anılan Abdullah Avcı'nın da takımı bu maça nasıl bir taktikle hazırlayacağını da merak ettiklerini dile getirdiler. Ve bu maçın mutlaka gözlem altında tutulması gerektiğini, yönetimin bu konuda tetikte olması gerektiğini vurguladıkları öğrenildi. (Vatan)

Günün Önemli Haberleri