Fenerbahçeye yatsa mıydık?

Abone ol

Türk futbolunun bu açıklamalarla kaosa sürüklenmek istendiğini öne süren Denizlispor Asbaşkanı şöyle konuştu:

Denizlispor Asbaşkanı Gani Köseoğlu, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in geçen yıl ligin son maçında oynadıkları Fenerbahçe maçı için elinde rapor olduğuna ilişkin açıklamasına değindi, “Fenerbahçe'ye yatsa mıydık?” dedi.

Bakan Şahin'in Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'la ilgili iddialarının yersiz olduğunu, Türk futbolunun bu açıklamalarla kaosa sürüklenmek istendiğini öne süren Asbaşkan Gani Köseoğlu, daha sonra şunları söyledi:
“Kimse ortalığı bulandırmasın. Denizlispor, geçen sezon aslanlar gibi mücadele edip alnının akıyla ligde kaldı. Biz son hafta Fenerbahçe'ye yatsak, yani maçı versek, iyi mi olacaktı?

Karşılaşma esnasında taraftarımız sahaya sık sık konfeti atarak oyunu durdurdu. Müsabaka, 16 dakika uzadı. Biz kulüp olarak bunun cezasını zaten çektik.

Fenerbahçe ile bu sezon da karşılaştık ve yine kaybetmedik. Hiç kimse, Denizlispor'un adını spekülasyon maksatlı kullanmasın.“

Haluk Ulusoy'un istifa etmesinin Türk futbolunu kaosa sürükleyeceğini de iddia eden Asbaşkan Köseoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ulusoy'un istifası demek, kaos demektir. Yeni gelecek yönetim, kimlerin talimatıyla seçilecek? Bu kaosun altından Türk futbolu nasıl çıkacak? Haluk Ulusoy, görevinin başında kalmalı.” //

Günün Önemli Haberleri