Fenerbahçe'ye gol atmadan sakın gitme

Abone ol

G.Saray camiası, Atletico Madrid ile anlaşıp kulübe 11 milyon euro kazandıran kaptandan son bir hizmet de cuma günü derbide bekliyor

14 Mart pazartesi gecesi Türk futbolunda iki büyük bomba patladı. Bernd Schuster Beşiktaş'tan istifa ederken ikinci bomba ise Bahri Havadır'ın Lig TV'de yayınlanan Pazartesi Gecesi Futbolu programında Arda Turan'ın Atletico Madrid ile gelecek sezon için anlaşma haberi oldu.

SARI-Kırmızılı camia, Arda Turan'dan Başkan Adnan Polat'ın da sık sık vurguladığı gibi Arena'da kupa kaldırdıktan sonra Avrupa'ya gitmesini bekliyordu.

ARDA'NIN Sarı-Kırmızılı kulübe 11 milyon euro kazandırması takdirle karşılanırken kaptandan camia son bir hizmette daha bulunmasını istiyor. Sarı-Kırmızılılar, Arda'ya 'F.Bahçe derbisinde Arena'da gol at Atletico Madrid'e öyle git' çağrısı yaptı.

SİNEM DE MADRİD'E GİDECEK Mİ?

G.SARAY'IN F.Bahçe ile oynadığı derbilerde Arda Turan gol atma konusunda büyük sıkıntılar yaşadı. Arda'nın F.Bahçe'ye kariyerinde sadece bir golü bulunuyor. Kaptan, G.Saray'ın F.Bahçe'ye 2-1 yenildiği 19 Mayıs 2007'deki derbide takımının tek golünü atmıştı.
G.SARAYLI taraftarlar, Arda'nın Atletico Madrid'e gitmesine istisnalar dışında olumsuz bir tepki göstermeyip destek verdi. Sarı-Kırmızılı taraftarların en çok merak ettikleri konuların başında ise sevgilisi Sinem Kobal'ın Arda Turan'ı Madrid'de yalnız bırakıp bırakmayacağı oldu.

Resmi siteden doğrulama

SEZON sonunda G.Saray'dan ayrılacağı bilgisini kendisinin vermediğini bildiren Arda Turan, galatasaray.org'daki açıklamasında Atletico Madrid'in ismini anmayıp Lig TV'nin haberini doğruladı.

Günün Önemli Haberleri