Fenerbahçeli futbolcu içeriyi anlattı

Abone ol

Son haftalarda inanılmaz bir düşüşe geçen Fenerbançe'de ismi açıklanmayan bir futbolcu, takımın ruh halini anlattı.

Takımdaki bir futbolcu yaşadıkları sorunları anlattı: “Tüm sıkıntılara rağmen şampiyonluk şansımız yüksek. Biz sadece Aykut Kocaman’ın geri dönmesini bekliyoruz.” “Ancak o, kaybettiğimiz maçların ardından odasında üzüntüsünü içinde yaşıyor. Biz onunla dertleşmek istiyoruz.”

Sancaktepe’de yaşanan sıkıntıları Hürriyet ile paylaşan camianın önde gelen bir ismi takımın her şeye rağmen 12’de 12 yapacak kapasiteye sahip olduğunu belirterek umutlu konuşmuştu. Peki futbolcular bu kayıplar için ne diyordu, neler düşünüyordu. İşte ismi bizde saklı olan bir oyuncu son yaşananları ve takım arkadaşlarıyla birlikte neler paylaştıklarını Feridun Niğdelioğlu'na şöyle anlattı:

ODASINA KAPANIYOR

* Yaşanan şike süreci bizleri olumsuz etkiledi. Bu duruma rağmen 9 puanlık fark çok büyütülmemeli. Özellikle sezonun ikinci yarısında deplasmanlarda peş peşe maçlar kaybettik. Bu kaybettiğimiz maçların ardından Aykut hocayı göremiyoruz. Odasına kapanıp, üzüntüsünü kendi içinde yaşıyor.

GEÇEN SENEKİ KONUŞMASI BİÇİ KAMÇILAMIŞTI

* Aykut hoca bir kenara çekilince Hasan Çetinkaya ve Orkun Yazgan dışında bizimle muhatap olacak kimseyi bulamıyoruz. Onlar da ellerinden geleni yapıyorlar ama biz hocamızla bazı konuları konuşmak ve dertleşmek istiyoruz. Bizimle birinin ilgilenmesine ihtiyaç olduğunu kimseler göremiyor.

* Zaman zaman sözleşmelerimiz ne olacak, taksitlerimiz ve primlerimiz ne zaman hesaplarımıza yatacak diye düşünüyoruz. Bu konulara kafayı taktığımız da oluyor. İşte bu olumsuz havayı dağıtacak biri ya da birilerinin olması şart.

* Şampiyon olduğumuz geçen sezon devre arasında Aykut hoca, kupada elendiğimiz Yeni Malatyaspor maçı sonrası duygusal bir konuşma yapmıştı. O konuşmanın ardından hem hocanın hem de bizlerin gözleri dolmuştu. Antalyaspor maçıyla birlikte çıkışa geçmiştik.

* Hocamızın o konuşması bizleri kamçılamıştı. Bize heyecan aşılamıştı. Şevk vermişti. Yaşadığımız bu sıkıntılı süreçte bu tarz duygusal konuşmalara ihtiyacımız var. Hem de fazlasıyla. Ancak, hoca dediğim gibi içine kapanıyor ve odasından çıkmıyor.

BÜTÜN TAKIMA SAHİP ÇIKMASI GEREKİYOR

* Bu sezon şampiyonluğa ulaşamazsak, hocanın takımdan ayrılacağı havası yaratılıyor. Geçen sezonki gibi devre arasındaki o özgüveni tekrar yakalarsak herşey çok daha farklı olur. Buna inanıyoruz. Aykut hoca bizimle tekrar o tarz bir konuşma yapmak zorunda.

* Takım içinde gerginlikler yaşandı. Ancak, Aykut hocamız büyüklük yaparak o oyunculara sahip çıktı. Şimdi bütün takıma da sahip çıkması gerekiyor. Bizler, Aykut Kocaman tarafından yeniden sahiplenilmeyi bekliyoruz.

* G.Saray derbisine kadar iki maçımızı da kazanacağız. Fark ne olursa olsun Kadıköy’deki mücadelede ezeli rakibimiz ile olan farkı biraz daha kapatacağız. Play off’ta da gerekeni yapacağız. Şampiyonluk şansımız yüksek. Biz sadece Aykut Kocaman’ın geri dönmesini bekliyoruz.

Günün Önemli Haberleri