Fenerbahçe'de şaşırtan iddia

Abone ol

Fenerbahçe’de kötü gidişin sebepleri ile ilgili sürekli komple teorileri üretiliyor. Bu iddia ise şok eden cinsten..

Ziegler, Cristian ve Alex'in form düşüklüğünün başlıca nedeninin önceki senelerde kazanılan maçlardan sonra yatan galibiyet primlerinin bu sezon daha hiç ödenmemiş olmasının yattığı iddia edildi.

Transferden doğan alacaklarını günü gününe tahsil eden fakat, maç başı ile galibiyet primlerini henüz tahsil edemeyen futbolcuların büyük sıkıntı yaşadıkları iddia ediliyor. Bu arada Alex ile Aykut Kocaman arasındaki uçurumun iyice açıldığı Brezilyalı futbolcunun ülkesinde bazı takımlarla tema kurduğu ise yine gelen dedikodular arasında.

FENERBAHÇELİ YÖNETİCİ UYARDI

Eskişehirspor yenilgisinin hemen ardından bazı takım arkadaşlarını eleştiren Joseph Yobo'dan sonra yönetici Ömer Temelli de takımın dikkatini çekti.

Sergilenen futbolun üzüntü verici olduğunu belirten Temelli, "Camianın göstermiş olduğu fedakarlıklara karşın bazı oyuncular işin ciddiyetini kavrayamamış" dedi.

Sarı-Lacivertli camiada, Eskişehirspor karşısında alınan yenilgiden çok, futbolcuların sahadaki mücadele ruhunu kaybetmiş görüntüsü büyük üzüntü yarattı. Alex ve Yobo'nun dışında tüm oyuncuların Eskişehir'deki isteksiz görüntüsü yöneticileri de takıma uyarı yapmak zorunda bıraktı. Yobo'nun, yenilginin hemen ardından "Yıldız ve kaliteli bir oyuncu olabilirsiniz ama sahada mücadele etmezseniz, koşmazsanız, savaşmazsınız maçı kazanamazsınız" diyerek takımdaki bazı oyunculara yaptığı göndermenin ardından Asbaşkan Ömer Temelli de Twitter hesabından, "Hakem çok kötüydü ama sen de topunu oynayacaksın" eleştirisinde bulundu. Temelli ayrıca şu ifadeleri kullandı:

"Taraftarların ve biz yöneticilerin göstermiş olduğu bu fedakarlıklara karşın bazı oyuncularımızın işin ciddiyetini kavrayamamış olmaları beni çok üzdü. Eskişehir mağlubiyetinin son olmasını diliyorum."

Günün Önemli Haberleri