Fenerbahçe şampiyon mu oldu?

Abone ol

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Fenerbahçe'nin göklere çıkarılmasına tepkili.

Trabzonspor Başkanı Şener, “Rakibimizin şampiyon gibi gösterilmesi realite değil. Tek gerçek lider olmamız” dedi

2. yarıya 5 puan kayıpla başlayan Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener umut dağıttı. Bordo-Mavili kulübün patronu, “Futbolda puan kayıplarını her takım yaşayabilir. Bir yenilgi sonrası Fener’in şampiyon olarak gösterilmesi bir realite değil. Onların da ligde çok kritik maçları var. Şu anda gerçek olan Trabzonspor’un lider olarak ligde yer almasıdır” dedi.

Şener, daha önlerinde çok maç olduğunu belirterek, şöyle devam etti: “Bu sonuçlar gelip, geçici. Bunlar hesapta kitapta olan şeylerdir. Daha ilerki haftalarda yaşayabilirdik, hayırlısı. Ona göre tedbirler alıp yolumuza devam ederiz. Yine bu ligde avantaj bizde. Taraftarlarımızın da desteği çok güzel. Futbolda onlarsız bu iş olmuyor. Antalyaspor maçında taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bu hafta kazanarak yeni bir döneme başlamak istiyoruz...”

Tayfun’a iki hafta

PFDK, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Tayfun Cora’ya hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 2 maç men cezası verdi. Kurul ayrıca, aynı maçta takım halinde sportmenliğe aykırı hareket ve taraftarların neden olduğu saha olayları yüzünden 20 bin lira fatura çıkarttı.

Oyunlara gelmeyiz

Trabzonspor Taraftarlar Platformu, düzenlediği basın toplantısında birlik mesajı verdi. Platform adına konuşan Özgür Özal, “Kamuoyunda şampiyon olamayacağımız yönünde bir hava oluşturuluyor. Trabzonspor taraftarları olarak bizi bölmeye çalışanların oyununa gelmeyeceğiz” dedi.

Günün Önemli Haberleri