Fenerbahçe rotayı İtalya'ya çevirdi

Abone ol

Fenerbahçe, ara transfer döneminin bitimine dört gün kala rotasını İtalya'ya çevirdi.

Yabancı oyunculardan bir tanesini göndermesi durumunda, orta sahaya takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, ara transfer döneminin bitimine dört gün kala rotasını İtalya'ya çevirdi.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre, sarı lacivertliler, Serie A ekiplerinden Genoa'da forma giyen Portekiz Milli Takım oyuncusu Veloso için harekete geçti.

BARONİ GİDERSE VELOSO GELECEK

İtalyan kulübü başkanı Enrico Preziosi, Veloso'yu sezon sonuna kadar kiralık olarak vermeye razı oldu. Futbolcunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajerlerle temas halinde olan sarı lacivertli yetkililerin Cristian Baroni ile yolların ayrılması durumunda Portekizli futbolcuyu transfer edeceği öğrenildi. Baroni ise, ayrılmak için bu sezonki alacaklarıyla birlikte bonservisini de istiyor. Sarı lacivertli yöneticiler ise daha makul bir formülle Baroni ile yolları ayırmayı amaçlıyor. Baroni'nin sözleşmesi 2014'e kadar sürüyor.

SATIN ALMA OPSİYONU DA FENERBAHÇE'DE OLACAK

Genoa'nın Veloso'nun sezon sonu satın alma opsiyonunu da sarı lacivertli takıma vereceği bildirildi. Fenerbahçe, bu transferi hiçbir bedel ödemeden gerçekleştirebilecek; sadece futbolcunun yarım dönemlik alacağı olan 800 bin euro ödenecek.

PORTEKİZ MİLLİ TAKIM OYUNCUSU

Tam adı Miguel Luis Pinto Veloso olan Portekizli futbolcu, bu sezon Genoa'da 14 lig ve 2 kupa maçında toplam 1048 dakika süre aldı.

Portekiz A Milli Takımı'nda yer alan Veloso, milli takımda şu ana kadar 14 maçta forma oynadı; 1 gol kaydetti.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR VELOSO'YA ŞANS VERMEDİ

Genoa'dan önce Portekiz'in köklü kulüplerinden Sporting Lizbon'un 4 sezon boyunca formasını giyen Veloso, bu sezon başında teknik direktör Gasperini'nin ısrarı üzerine transfer edildi; ancak İtalyan teknik adamın görevden ayrılmasından sonra yeni gelen teknik adam Davide Ballardini ile yıldızı barışmadı. Bu yüzden takımdan ayrılmak istiyor.

ALEX FERGUSON İSTİYORDU

Bir dönem Manchester United'in de talip olduğu Alex Ferguson'un üçüncü Portekizli yıldızı olacak denen Portekizli orta saha oyuncusunun bonservis bedeli 12 milyon euro olarak gözüküyor.

SAVUNMADA OYNAYABİLİYOR

Miguel Veloso, modern futbolun gelecek vadeden en önemli genç orta saha oyuncuları arasında gösteriliyor; ayrıca savunmada da oynayabiliyor.

GALATASARAY'IN DA GÜNDEMİNE GELDİ

Veloso, orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın da gündemine geldi. Bir süre önce futbolcunun menajerleriyle temasta olan Sportif Direktör Adnan Sezgin, teknik direktör Hagi'nin Rumen oyunculara daha sıcak bakması nedeniyle bu transferden vazgeçti.

Günün Önemli Haberleri