Fenerbahçe boşuna mı bekledi?

Abone ol

L'Equipe, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Sol Campbell'a Marsilya'nın talip olduğunu iddia etti.

Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'tan sonra ünlü futbolcu Sol Campbell hayalleri de suya mı düşüyor? Fransız gazetesi L'Equipe, 'Londra kulübüne yakın kaynaklara' dayanarak verdiği haberde Marsilya'nın Sol Campbell ile ciddi şekilde ilgilendiğini yazdı. Marsilya'nın defansın ortasına bir oyuncu almak istediğini belirten gazete, Newcastle'dan Jean-Alain Boumsong ve Arsenal'in 32 yaşındaki savunmacısı Campell'ın kulübün transfer listesinde ilk sıralarda yer aldığını iddia etti.

Arsenal menajeri Arsene Wenger'in gitmesine izin vereceğini açıkladığı Campell'a Fenerbahçe'nin haftalık 70 bin sterlin teklif ettiği İngiliz basınında geçtiğimiz aylarda yer almıştı.

İngiltere milli takımında da forma giyen Campell da kariyerini yurt dışında sürdürmeye sıcak baktığını açıklamıştı. L'Equipe, Marsilya'nın hafta sonuna kadar İngiliz kulübünün yöneticileriyle Campbell için görüşeceğini, oyuncunun bonservisinin bedelsiz veya indirimli verilmesi halinde transferin gerçekleşme ihtimalinin yükseleceğini belirtti.

Habere göre Marsilya'yı düşündüren esas konu Sol Campbell'ın yıllık beş milyon euroya yaklaşan ücreti. L'Equipe, Arsenal'den haftalık 60 bin sterlin alan Campbell'ı Marsilya'nın daha düşük bir paraya ikna etmek istediğini vurguladı.

Günün Önemli Haberleri