Fener derbi kadrosuyla

Abone ol

Fenerbahçe yarın CSKA ile karşılaşacak. İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i...

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki 6. ve son maçında yarın Rusya'nın CSKA Moskova takımı karşısında önemli bir mücadeleye çıkacak.
    
''Devler Ligi''nde (G) Grubu'nda bir üst turu garantileyen 12 puanlı FC Inter'in ardından 8 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, gruptan çıkma hedefine çok yakın.
    
İddiası kalmayan CSKA Moskova'yı yenerek gruptan çıkmayı hedefleyen, daha önceki 4 katılımında bu başarıyı elde edemeyen sarı-lacivertliler tarihinde bir ilke imza atmak istiyor.
    
Fenerbahçe'nin ardından grupta 7 puanla 3. sırada bulunan PSV Eindhoven'ın, FC Inter karşısında alacağı beraberlik veya yenilgi, sarı-lacivertli ekibin yenilse bile gruptan çıkmasına yetecek. Hollanda temsilcisiyle yaptığı iki maçta 1'er beraberlik ve galibiyet alan sarı-lacivertlilerin rakibine karşı ikili averajı bulunuyor.
    
DERBİ KADROSUNDAN FAZLA DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR
     
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun, Turkcell Süper Lig'deki derbi maçta Galatasaray'ı 2-0 yenen ilk 11 kişilik kadrodan, CSKA maçında fazla değişiklik yapmaması bekleniyor.
    
Derbi maçta ilk 11'de başlayan Uğur'u ikinci yarının başında Vederson ile değiştiren Brezilyalı teknik adamın, CSKA Moskova'ya karşı Vederson'a ilk 11'de görev verebileceği belirtiliyor.

Sarı-lacivertlilerin Rus rakibi karşısında sahaya çıkması beklenen ilk 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Aurelio, Vederson, Alex, Semih
    
Fenerbahçe'de sakatlıkları nedeniyle Tümer, Deniz ve Appiah'ın yanı sıra Gürhan ve kaleci Serdar'ın tedavileri sürüyor.
    
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Matteo Simone Trefoloni yönetecek. Karşılaşma Star televizyonundan naklen yayınlanacak.

Günün Önemli Haberleri