Fener Cimbomu kıskanıyor

Abone ol

Adnan Polat yine Fener'e yüklendi. Galatasaraylı yönetici staddan vurdu.

G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Seyrantepe'de yeni yapmayı planladıkları stadı Fenerbahçeli yöneticilerin çok kıskandığını iddia etti. Mecidiyeköy'deki kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Polat, gündemdeki konulara açıklık getirdi.

Galatasaray'ın TOKİ ile yapımında anlaşmaya vardığı yeni Ali Sami Yen Stadı'nın Fenerbahçeli yöneticiler tarafından engellenmeye çalışıldığını bildiğini ifade eden Polat, "Fenerbahçeli yöneticilerin Galatasaray'ın böyle bir stada sahip olmasını istemediklerini biliyoruz. Böyle bir stadın oluşması rekabet düzeyini farklı bir yere getirecek. Fenerbahçelilerin engelleme girişimleri olduğunu biliyoruz. Onların görüştükleri siyasilerle ve bürokratlarla biz de görüşüyoruz. Bence felsefe olarak yukarıya çıkmaya çalışanı tutmak yerine, yukarıya çıkanın yanına çıkmak için mücadele etme ortamını oluşturmak gerekli. Fenerbahçeli yöneticiler burada biraz kıskanç ve yanlış davrandılar." dedi.

Adnan Polat, Kayserispor'un golcüsü Gökhan Ünal ile birlikte bazı oyuncularla ilgilendiklerini ve kulübün kararını beklediklerini söyledi. Polat, "Bazılarının dediği gibi, hayat biter, transfer bitmez." diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri