Fener Almanyaya, Trabzon Hollandaya

Abone ol

Futbol takımlarının yurt dışı yaz kampları başladı. Fenerbahçe bu sabah Almanya'ya, Trabzonspor ise Hollanda'ya uçtu.

Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe, ikinci etap kamp çalışmaları için Almanya'ya gitti.

Bad Wörishofen'de Steigenberg Oteli'nde konaklayacak sarı-lacivertliler, 22 Temmuz'a kadar sürecek kamp döneminde 4 hazırlık maçı oynayacak.

Fenerbahçe, yarın SSV Ulm 1846, 18 Temmuz Cumartesi günü FC Nürnberg, 19 Temmuz Pazar günü SV Aindling, 21 Temmuz Salı günü de Hoffenheim ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, 22 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'a dönecek. 

TRABZON HOLLANDA'YA GİTTİ

Isparta Davraz'da 14 günlük kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra 2 günü izinli geçiren Trabzonspor, yurt dışı kampı için Hollanda'ya gitti.

Hollanda'nın Mierlo kasabasında 26 Temmuz'a kadar kamp yapacak bordo-mavililer, bu sabah THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a hareket etti. İstanbul'da takım halinde toplanacak olan Karadeniz ekibi, buradan uçakla Almanya'nın Dusseldorf kentine, oradan da karayoluyla kamp yapacağı yere geçecek.

Bordo-mavili takım, kamp süresince 16 Temmuz'da Almanya'da VFL Homberg, 18 Temmuz'da Belçika'da Standard Liege, 21 Temmuz'da Hollanda'da SC Heerenveen, 25 Temmuz'da ise Almanya'da VFL Bochum takımıyla olmak üzere 4 hazırlık maçı yapacak.


Günün Önemli Haberleri