Fener 3 yıldızın peşine düştü

Abone ol

Fenerbahçe yeni sezon için hazırlıklara erken başladı. Sarı lacivertli ekip Süper Lig'in 3 yıldızına şimdiden kanyı attı..

Fenerbahçe, Kayserili Mehmet Topuz, Sivaslı Mehmet Yıldız, Antalyalı Volkan için harekete geçti.

Türk vatandaşlığına geçen Ankarasporlu Wederson da, Kanarya’da oynamak istediğini dile getirdi.

Temasa geçecekler
Kulübün kuruluşunun 100. yılında hem lig hem de kupada şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe’de bir yandan da önümüzdeki sezonun çalışmaları başlatıldı.

Yöneticiler, teknik direktör Zico’nun isteği doğrultusunda Kayserisporlu Mehmet Topuz, Sivasspor’un başarılı forveti Mehmet Yıldız ve Antalyaspor’un sol kanat savunucusu Volkan Yaman’ı transfer etmek için harekete geçti.

Üç kulüple de temasa geçecek olan Fenerbahçe Yönetimi, parasal konularda anlaşma sağlayıp, bu oyuncuları kadroya dahil etmek amacında.

Wederson’un mesajı
Kulüpleriyle anlaşma sağlanması durumunda, futbolculara teklif götürülecek. Bu arada iki sezondur transferi konuşulan Ankarasporlu Wederson’dan Fenerbahçe’ye mesaj geldi.

Bir süre önce Türk vatandaşlığına geçen Brezilya asıllı oyuncu, “Daha önce Fenerbahçe beni çok istedi ancak yabancı kontenjanı nedeniyle transferim gerçekleşmedi.

Şimdi Türk oldum. Kulüpler anlaşırsa Sarı-Lacivertli formayı giymek istiyorum. Alex gibi bir yıldızın olduğu takımda oynamak gurur verici” diye konuştu.

Kaynak:Fanatik-Yalçın Türk

Günün Önemli Haberleri