Feldkamp Galatasarayı uçuracak

Abone ol

Galatasaray'ın teknik patronluk görevine getireceği Karl Heinz Feldkamp, İstanbul'a geldi, iddialı açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın teknik patronluk görevine getireceği Karl Heinz Feldkamp, İstanbul'a geldi, iddialı açıklamalar yaptı. Atatürk Havaalanı'nda Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yardımcılığını yapacak olan Ahmet Akcan tarafından karşılanan 74 yaşındaki Alman teknik adam, 14 yıl sonra yeniden Galatasaray'da çalışacak olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.
Bugün yönetim toplantısına katılarak, projelerini anlatacak olan Feldkamp, "Yarın (bugün) yönetimle bir araya geleceğim. Anlaşma olmasaydı burada olmazdım. 1999 yılında tavsiyeler üzerine ara vermiştim. Doktorlar artık çalışmam için engel olmadığını söylediler. Kendimi iyi hissediyorum. Tekrar Galatasaray'da çalışacağım için çok heyecanlıyım. Galatasaray bu sene olduğundan daha iyi ve daha üst sıralarda olacak" diye konuştu.


'Teknik ekip oluşturacağım'

Tecrübeli teknik adam, "Sahaya inecek misiniz?" sorusuna "Adnan Bey daha eşofman vermedi. Ama eşofman da giysem, yağmurluk da giysem bu takımla birlikte olacağım. İlk işim yönetim kurulunu en doğru seçim olduğuma inandırmak. Futbolcularımın da 6 haftada beni en doğru isimler olduklarına inandırmaları lazım. Tabii ki bir teknik ekip oluşturacağım. Ama sahada takımla birlikte olmak istiyorum" yanıtını verdi.

Adnan Sezgin, Feldkamp'ın bugün yönetimle tanışacağını açıklarken, Ahmet Akcan, "Feldkamp'la birlikte mi çalışacaksınız?" sorusuna, "Yarın (bugün) belli olacak" yanıtını vermekle yetindi. Feldkamp, havaalanından çıktıktan sonra, Adnan Polat'ın sahibi olduğu Polat Otel'e gitti.
Günün Önemli Haberleri