Federasyonda devir teslim

Abone ol

Futbol Federasyonu'nda devir teslim gerçekleştirildi. Ulusoy ile Doğan törene katılmadı.

Futbol Federasyonu'nun dün gerçekleştirilen seçimli genel kurul toplantısının ardından, yönetimde devir teslim bugün İstanbul'da yapılırken, törene Haluk Ulusoy ile Hasan Doğan katılmadı.

Federasyonun Levent'teki binasında eski başkan Haluk Ulusoy ile yeni başkan Hasan Doğan'dan yoksun bir şekilde yapılan devir teslim, Haluk Ulusoy döneminin başkan vekili Affan Keçeci ile yeni başkan Hasan Doğan'ın yönetiminde başkan vekilliği yapacak olan Lutfi Arıboğan arasında gerçekleştirildi.

Devir teslim töreninde ilk sözü olan Affan Keçeci, yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, “Futbol Federasyonu'nu, göreve başladığımız noktadan daha yukarı taşıdık. Yeni yönetim kurulunun da bu noktayı daha yukarı çekeceğine inanıyorum” dedi.

Keçeci, 19 Ocak 2006 tarihinde göreve gelen Haluk Ulusoy başkanlığındaki yönetim kurulunun, dünkü genel kurul sonrası görevi Hasan Doğan başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna devrettiğini hatırlatarak, “Bu tip hizmetlerin bir nöbet olduğunu düşünenlerdenim. 21 aylık görev süresi içinde çok önemli projelere imza attık. Birçok önemli proje de şu anda hizmete girmek üzere. Futbol Federasyonu'nu belli bir noktaya getirdik. Yeni yönetim kurulu da bu noktayı daha yukarı taşıyacaktır. Bu yönetim kurulundan sonra gelecek yönetimler de çıtayı daha yukarılara çekeceklerdir” diye konuştu.

ARIBOĞAN: "SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ"

Futbol Federasyonu'nun yeni yönetim kurulunda başkan vekilliği görevini yapacak Lutfi Arıboğan ise sorumluluklarının bilinciyle bugün göreve başladıklarını belirterek, “Türk futbolunu mali ve sportif olarak hak ettiği yerlere getirebilmek için her çalışmayı, organizasyonu, projeyi gerçekleştirmemiz gerektiğinin bilincindeyiz” dedi.

Bugüne kadar Futbol Federasyonu'nda başkan ve yönetici olarak görev yapan herkese teşekkür eden Arıboğan, “Futbol Federasyonu, Türkiye'nin en büyük spor kurumudur. Türk futboluna hizmet açısından çok önemli bir dönemdeyiz” dedi.

Günün Önemli Haberleri