Fatura gazetecilere çıktı

Abone ol

Kağthane'de çıkan yangında 1 kişi yaralanırken geciken ambulansın faturası gazeteciler çıktı!

Kağthane'de metruk bir binada çıkan yangında evde kalan 1 kişi yaralanırken, ambulansın gecikmesine tepki gösteren semt sakinleri, hınçlarını basın mensuplarından çıkarmaya çalıştı.

Kağıthane Merkez Mahallesi Kartal Sokak'ta bulunan metruk bir binada, saat 21.30 sıralarında yangın çıktı. Evde kalan İbrahim Gül'e ait sigara izmaritinden kaynaklandığı tahmin edilen yangın, kısa sürede bütün binayı sardı. Yangını gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi.

Olay yerine ilk ulaşan Kağıthane İtfaiyesi'ne bağlı ekipler, yangının yandaki binaya sıçramasını engelledikten sonra takviye kuvvet istedi. Kısa sürede yangın yerine sevk edilen Seyrantepe İtfaiyesi'ne bağlı ekiplerin de müdahalesiyle yangın söndürüldü. Bu arada mahalle sakinleri yanan binada bulunan İbrahim Gül'ü ağır yaralı olarak çıkardı ve ambulans çağırdı.

Beklenen ambulansın gecikmesi nedeniyle olay yerinde kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Semt sakinleri hınçlarını basın mensuplarından çıkarmaya çalıştı. Ambulans ekipleri de tepkiden nasibini alırken; Gül, ambulansa Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Günün Önemli Haberleri