Fatih Tekkeye rekor teklif

Abone ol

Trabzonspor’da özellikle Fenerbahçe'nin Fatih Tekke’ye yaptığı teklif gündeme bomba gibi düştü!

Trabzonspor"da özellikle Fenerbahçe'nin Fatih Tekke"ye yaptığı teklif, bordo mavili kulüpte teknik direktör arayışları ve transfer çalışmalarının da önüne geçti.

Yönetimin, daha önce yaptığı, “yurt içine kesinlikle satılmayacak“ açıklamalarına rağmen Fenerbahçe ve Beşiktaş'la görüşmelerde bulunması, bir anda bordo mavililerin en önemli konusu haline geldi. Borda mavili yönetimin de Fenerbahçe'nin teklifini kendi içinde de tartışmaya açmasının transferin gerçekleşme olasılığını güçlendirmeye başlaması olarak yorumlandı.
EN YÜKSEK TEKLİF FENERBAHÇE'DEN
Rekor bir transfer ücreti teklif eden Fenerbahçe'yle görüşmelerin yaklaşık 1 haftadır sürdürüldüğü belirtildi. Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'ye karşılık bordo mavililere 7,5 milyon euro ile Mehmet Yozgatlı veya Semih'i önerdiği, Trabzonspor'un ise 7,5 milyon euro ile Fenerbahçe'ye dörder futbolcudan oluşan 2 oyuncu grubundan birinin verilmesini istediği belirtildi.
Trabzonspor'un teklif ettiği ilk grupta kaleci Volkan, Selçuk, Mehmet Yozgatlı ve Mahmut Hanefi'nin, 2'nci grupta da Selçuk, Mehmet Yozgatlı, Can Arat ve Olcan'ın yer aldığı kaydedildi.
Fenerbahçe'nin yapılan ön görüşmelerde kaleci Rüştü'nün de takımdan ayrılmasının gündemde olması nedeniyle Volkan"ın gidişine kesinlikle onay vermeyeceğini bildirdiği, Mehmet Yozgatlı'nın da yönetime, “Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyorum“ mesajını ilettiği öne sürüldü.
Sarı lacivertlilerin Selçuk, Mahmut Hanefi, Olcan ve Can Arat konusunda olumlu görüş bildirirken 4 oyuncunun verilmesi halinde 6 milyon euro teklif ettikleri öne sürüldü.

BEŞİKTAŞ GERİ ADIM ATTI
BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Murat Aksu, Fatih Tekke ile ilgilenmediklerini açıkladı. Trabzonspor"un tecrübeli futbolcusu Fatih Tekke"yi transfer etmek için için bordo mavili kulübe teklif götürdüklerini belirten Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, "Trabzonspor Kulübü, Fatih Tekke için 7.5 milyon Euro artı iki futbolcu istedi. Biz, Nobre"ye 3 milyon Euro verdik. Fatih Tekke bizim gözümüzde en fazla 4 milyon Euro eder" dedi. Aksu, bordo mavili kulübün isteğini yüsek bulduklarını ifade ederek, Fatih Tekke ile ilgilenmediklerini açıkladı.

AVRUPA'YI İSTİYOR AMA
Daha önce Türkiye'de Trabzonspor'dan başka hiç bir kulüpte forma giymeyeceğini, mutlaka Avrupa'ya gitmek istediğini belirten Fatih Tekke'ye şimdiye kadar İngiltere'nin Wigan Athletic ve Everton kulüpleriyle Almanya'dan Bayern Münih talip oldu. Ancak bu kulüplerin hiç birinin Fenerbahçe kadar yüksek fiyat vermeye yanaşmaması, yöneticileri kararsızlığa itti.

SON SÖZ FATİH'İN
Trabzonspor yönetiminin son kararı, 1 yıl daha sözleşmesi olan Fatih Tekke'ye bırakmayı uygun gördüğü, milli takımdan dönüşünün ardından tüm transfer tekliflerinin değerlendirileceği geniş kapsamlı bir toplantı yapılmasını planladığı bildirildi. Fatih Tekke'nin menacerliğini yürüten Ceylan Çalışkan ise haziran ayının ortalarına kadar transferle ilgili çok önemli gelişmeler olacağını ileri sürdü.

Günün Önemli Haberleri