Eyüp'te pazara gitmek zevk verecek

Abone ol

Eyüp Belediyesi ilçede kurulan semt pazarlarının daha sağlıklı koşullarda hizmet vermesi için çalışma başlattı.

Silahtarağa Türbe Caddesi’nde kurulan halk pazarı yeni yerine taşındı. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, esnaf ve vatandaşların isteği üzerine halk pazarını, Silahtarağa İlk öğretim Okulu önündeki Belediye’ye ait olan otopark alanına taşıdı.

Eyüp Belediyesi Ruhsat Ve Denetim Müdürlüğü’nün hazırladığı yeni Pazar yerini gezen Başkan Kavuncu, hem esnafla sohbet etti hem de alışveriş yaptı. Yeni yerlerinden memnun olduklarını belirten Pazar esnafı, Başkan Kavuncu’ya istek ve sıkıntılarını dile getirdi. Başkan Kavuncu, yeni Pazar yerinin üstünün en kısa zamanda kapatılacağını bu anlamda proje çalışmasının bitmek üzere olduğunu açıkladı.

Pazar yerleri revize edilecek

İlçedeki birçok Pazar yerinin revize edilerek hem esnafın hem de vatandaşların beklentilerine cevap verir hale hale getirileceğini belirten Başkan Kavuncu, “Mahalle aralarında birçok sıkıntı yaşanıyor. Yollar kapanıyor bu durumdan hem vatandaşımız hem de esnafımız sıkıntı çekiyor. Daha modern Pazar yerleri ile hem esnafımız hem de vatandaşımız rahat rahat alış veriş yapma imkanı bulacak” dedi.

Silahtarağa Mahallesi’nde ev sohbetine de katılan Başkan İsmail Kavuncu, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi ve yeni projelerini anlattı.

Günün Önemli Haberleri