Evren, Erdoğan'a "Var mısın?" dedi.

Abone ol

"Var mısın Yok musun" ile Türkiye'nin sevgisini kazanan Evren bugün Meclis'te Başbakan Erdoğan'la görüştü

H.Kübra KOCAOĞLU
İNTERNETHABER

ANKARA- Türkiye onu "Var mısın Yok musun?" yarışmasıyla tanıdı. Kutular için yaptığı tahminlerin tutması ve sempatik tavırlarıyla izleyenlerin sevgisini kazanan görme özürlü Evren, bugün Meclis'te Başbakan Erdoğan'la görüştü. Evren, Başbakan'la yaptığı görüşmeyi İNTERNETHABER'e anlattı.

Showmax'te " Evrenle Sıradışı" programını yapan Evren, Meclis'e gelerek Başbakan'la görüşme talebinde bulundu. Kutuların içindeki rakamları önceden hissetmesiyle ünlü Evren, Başbakan Erdoğan'ın da yoğun gündemi arasında kendisiyle görüşeceğini hissetti.

Erdoğan'ı programına davet eden Evren, görüşme sırasında bir de mektup verdi. Başbakan'a " mektuplara cevap verme alışkanlığınızın olduğunu biliyorum. Onun için bu mektuba da cevap vereceğinize inanıyorum" diyen Evren görüşmenin çok iyi geçtiğini söyledi.

Türkiye'de talkshow yapan tek görme engelli ünvanına da sahip olan Evren, görüşme sonrasında " Uzun zamandır hayalim Sayın Başbakan'ı programımda ağırlamaktı. Kendisini programıma davet ettim. Görüşme çok olumlu geçti. Şayet programıma katılırsa çok memnun olacağım." dedi. 

MEKTUPDA NE YAZIYORDU?

Ben Evren Doğru
Acun Ilıcalı?nın sunduğu "Var Mısın Yok Musun" yarışmasıyla televizyonla tanıştım.

Daha sonra Show Tv?de özel hayatın mahremiyetine saygılı, eğitici ve eğlenceli bir yapım olan "Yeniden Başlasın" adlı programın sunucularından biri olarak görev yaptım.
Şu anda Showmax kanalında ? Evren?le Sıradışı ? adıyla toplumsal konuları işleyen bir program sunuyorum.

Türkiye?de ve belki de dünyada "Talkshow" yapan tek görme engelliyim.

Amacımın, programımda hem sizin yeterince konuşulmadığına inandığım insanî ve duyarlı yönünüzü ortaya çıkarmak, hem de engelliler konusuna hükümetimizin en yetkili ağzından toplumun bir kez daha dikkatini çekmek olduğunu bilmenizi isterim.

Zamanınızın çok kıymetli olduğunu bildiğim için uzun bir mektup yazmak istemiyorum. Bana vereceğinize inandığım desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Cevabınızı büyük bir umutla bekliyorum.

Saygılarımla?

//
Günün Önemli Haberleri