Etooya müthiş prim!

Abone ol

Barcelona'nın süper golcüsü Etoo'ya Ford firmasından müthiş prim!

İspanya'nın FC Barcelona kulübünde oynayan Kamerunlu futbolcu Samuel Etoo, Ford şirketinin yeni bir kampanyasında yer aldı.

Ford'un ''Oynamaya başla'' sloganı altında Etoo'nun imajını kullanarak yürüttüğü kampanyanın basına tanıtımında Ford yetkilileri, Etoo'nun gerek La Liga gerekse Şampiyonlar Ligi maçlarında 17 golden fazla atacağı her gol için 1 araba bağışta bulunacaklarını açıkladılar.

Şu anda toplam 5 golü bulunan Etoo'nun yıl sonuna kadar 17 golden fazlaya ulaşması halinde arabaların Ford tarafından, Kamerun'da 8 bin çocuk için futbol okulu açan ve bir çocuk hastanesi yaptırma vaadi bulunan Etoo'nun kendi adına kurduğu Samuel Etoo Vakfı'na direkt olarak bağışlanacağı bildirildi. Ford ve Etoo ayrıca, vakfa bağış amacıyla ortak cep telefonu mesaj hattı da açtılar.

Bu arada Etoo'nun, gelecek aralık ayında açıklanacak Avrupa'da yılın futbolcusuna verilen ''Altın Top'' ödülünü kazanması bekleniyor. Kamerunlu futbolcu, ''Tabiiki bu bana özel bir heyecan verecektir ama şu anda bunu düşünmek bile istemiyorum. Çalışmaya devam edip, oy kullanacak 50 kişinin de benim layık olduğuma inanmasını istiyorum. O zaman harika olur'' dedi.

Öte yandan Etoo'yla ortaya çıkan yabancı futbolcuların kontratlarında belirli bir süreden sonra Katalanca dili konuşma zorunluluğunun bulunduğu bir maddenin olduğu haberlerinden sonra Barcelona kulübü sözcüsü Xavier Cambra aracılığıyla ''Futbolcuların kontratlarında Katalanca konuşmak zorunlu tutulmuyor sadece tavsiye ediliyor'' açıklaması yaptı.

Günün Önemli Haberleri