ESTETİKLİ hırsız

Abone ol

Dolandırıcılık ve hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunan kişi, estetik ameliyat için yattığı hastanede yakalandı.

Adana’da dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından çok sayıda sabıkası bulunan ve 13 gün hapis cezasıyla aranan 45 yaşındaki Fahrettin Kaya, yüzünü değiştirmek amacıyla, sahte kimlikle ameliyat olmak için yattığı hastanede yakalandı.

Fahrettin Kaya, son olarak yaptığı bir hırsızlık suçundan yargılandığı Asliye Ceza Mahkemesi’nce 13 gün hapis cezasına mahkum edildi. Bu cezası kesinleşen Kaya’nın infazı için hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Ancak Fahrettin Kaya, bulduğu Faik Ermiş’e ait nüfus cüzdanına kendi fotoğrafını yapıştırıp kullanmaya başladı. Polis tarafından tanınacağını düşünen Kaya, yüzünü değiştirmek amacıyla estetik ameliyat olmak için özel bir hastaneye yattı.

Hastane kayıtlarına fotoğrafını yapıştırdığı Faik Ermiş adına düzenlenen sahte kimliği veren Kaya, saç ektirip, burnunu kaldırttı. Yüzüne de estetik yaptırmak isteyince hastane yetkilileri Kaya’dan şüphelenip polise bilgi verdi.

Üzerinde, değişik bankalardan 13 ayrı kişi adına düzenlenmiş kredi kartları, çekler, senetler ve vekaletname çıkan Kaya polis tarafından yakalanarak hapis cezasını tamamlaması için cezaevine gönderildi.

Günün Önemli Haberleri