Estetik eleştirilerine cevap

Abone ol

16 yaşındaki kıza estetik önerdikleri için eleştirilen jüri üyesi savunmaya geçti.

'Top Model' jürisi, 16 yaşındaki kıza estetik önerdikleri için eleştirilmişti. Son programda Armağan Çağlayan aynı kıza "Tavsiyeye uyacak mısın" diye sordu. "Hayır" cevabı üzerine de "Bu konu kapanmıştır" dedi.

"Deniz Akkaya ile Top Model" programının jüri üyeleri geçen hafta, 16 yaşındaki yarışmacı Şeyma Subaşı'ya, göğüslerini büyütmek için estetik operasyon geçirmesi yönünde tavsiyede bulundukları için eleştirilmişti. Bu durum üzerine Psikiyatr Dr. Armağan Samancı, "O yaştaki çocuklara estetik yapılırsa, ruhsal dengeleri bozulur. İleride bu çeşitli bağımlılıklara yol açar" demiş, manken ajansı sahibi Öner Evez ise jüri üyelerini şöyle eleştirmişti: "Küçük mankenler asla böyle bir şeye zorlanamaz. Hiçbir mankene o yaşta estetik ameliyat uygulanamaz." Güzide Duran Ebru Şallı, Nihan Akkuş ile Sema Şimşek gibi mankenler de, jürininbu tutumunu yanlış bulduklarını bildirmişti.

ABAZOĞLU ÜSTLENDİ
Bu gelişmelerin üstüne programın pazar akşamı yayınlanan son bölümünde jüri üyesi Armağan Çağlayan, "Estetik operasyonu hanginiz tavsiye ettiniz" diye diğer jüri üyelerine sordu. Modacı Cengiz Abazoğlu "Ben tavsiye ettim. Ama bu kendi fikrimdi" diyerek eleştirileri göğüsledi. Bunun üzerine Çağlayan göğüslerini estetik operasyonla büyütmesi tavsiye edilen 16 yaşındaki Şeyma Subaşı'na dönüp "Peki sen bu tavsiye üzerine estetik yaptıracak mısın" diye sordu. Şeyma Subaşı "hayır" cevabını verince de Çağlayan, "Bu konu kapanmıştır" diyerek tartışmaya kendince son noktayı koydu!

Günün Önemli Haberleri