Esrarengiz cesetten çıkan ilginç not

Abone ol

Ormanlık alanda bulunan cesedin üzerinden çıkan not herkesi şaşırttı. Bir intihar notu olduğu belliydi ama çok sosyal içerikliydi!

Denizli'de ormanlık alanda başından tabancayla vurulmuş şekilde bulunan kişinin cebinden, ‘Ülkeyi mahvettiniz. ABD'nin uşağı ettiniz. Atatürk'ün gittiği yoldan gidin. Ben de paşamın yanına gidiyorum. Allah hepinizin belasını versin’ yazılı kağıt parçası çıktı.

Merkeze bağlı Cankurtaran Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, bir elinde tabanca bulunan bir kişinin yattığını görenler, jandarmayı aradı. Olay yerine giden jandarma ekipleri, 25-30 yaşlarında, erkek, koyu takım elbiseli kişinin cesediyle karşılaştı.

Başından tek kurşunla vurulduğu anlaşılan kimliği belirsiz kişinin üzerinde yapılan aramada, ‘Ülkeyi mahvettiniz. ABD'nin uşağı ettiniz. Atatürk'ün gittiği yoldan gidin. Ben de paşamın yanına gidiyorum. Allah hepinizin belasını versin’ yazılı kağıt parçası bulundu.

Ceset otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Jandarma cesedin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.


Günün Önemli Haberleri