Ertuğrul Özkök'e faşist suçlaması

Abone ol

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök'e çok ağır eleştirilerde bulundu.

Gazeteci Ömer Şahin'in Kanal A'da yayınlanan 'Görüş Farkı' programına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök'ü faşizm yapmakla eleştirdi.

Özkök'ün anayasa değişikliğini faşizm olarak değerlendirmesine tepki gösteren Kılıç, "Halkoyuna faşizm demek faşistçe bir yaklaşımdır. Net olarak ifade ediyorum, bu yorumun sahipleri son derece faşizan yaklaşım içindedir." dedi.

Siyasete girmeden önce Doğan Grubu'nda gazetecilik de yapan AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Ertuğrul Özkök'ü isim vererek eleştirdi. "Ertuğrul Özkök'ün yaklaşımında halkı tanımama iradesi var, istediği gibi millet bulamamış olacak ki böyle konuşuyor." diyen Kılıç, Özkök'ün CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile paslaştığı mesajını da verdi. Kılıç, şöyle devam etti: "Ertuğrul Özkök, CHP'nin görüşlerine tercüman oluyor. CHP de Özkök gibilerin görüşlerini siyaset sahnesine taşıyor. Net olarak ifade ediyorum, halkoyunu küçümsemek, halkı yok saymak faşist duruştur. Milletin oyuna gitmek demokrasinin olmazsa olmazıdır."

Günün Önemli Haberleri