Eroldan geçmiş olsun ziyareti

Abone ol

Gaziosmanpaşa'da korkutan yangın.. Olay sonrası Başkan Erol zarar göre fabrikanın sahibine ziyerette bulundu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne bağlı ekipler yangının başlamasıyla birlikte olay yerinde seferber oldular. İlçede yoğun olarak izlenebilen yangında ölü ve yaralananın olmaması sevindirdi.

Yangının kontrol altına alınmasından sonra fabrikayı ziyaret eden GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol şirket sahibi İhsan Köşelece ‘ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesinde bir kuru gıda ve ambalaj fabrikasında çıkan yangın ucuz atlatıldı. GOP Belediyesi 500 Evler Spor Kulübünün hemen yanında yer alan 1058 sokaktaki Korhan Kuru Gıda Pazarlama ve Dış Ticaret A.Ş’ye ait binanın çatı katında sabah
saat 09.00 sularında henüz nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı.

Kuru Gıda ambalaj malzemelerinin yer aldığı depo katında çıktığı belirtilen yangın, İBB ve Gaziosmanpaşa İtfaiye Ekiplerinin seri çalışması sonucunda alt katlara sıçramadan kontrol altına alındı. Ölü ve yaralananın olmadığı yangında çalışan işçilere ve mahalle halkına Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ayran dağıtıldı. GOP Belediyesi Başkanı Dr. Erhan Erol ve başkan yardımcıları yangınla beraber tüm ekipleriyle seferber oldu. Yangının kontrol altına alınmasından sonra fabrikayı ziyaret eden GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol şirket sahibi İhsan Köşelece ‘ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Günün Önemli Haberleri