Erdoğan’dan vekillere 15 tarifesi

Abone ol

Başbakan Erdoğan, önümüzdeki hafta milletvekilleriyle gruplar halinde görüşmeye başlayacak.

Erdoğan, 15'erli gruplar halinde kabul edeceği milletvekillerine 'Köşk' adaylığını soracak. Erdoğan, 11 Nisan'da da MKYK üyelerinin görüşünü alacak.

AK Parti'de 'Köşk' trafiği, önümüzdeki haftadan itibaren hızlanacak. 30 bin teşkilat mensubu üzerinde yapılan anket çalışması ile Başbakan Erdoğan'ın il başkanları ve belediye başkanlarına dağıttığı formla start alan sürece, önümüzdeki hafta milletvekilleri de dahil olacak. Başbakan Erdoğan, önümüzdeki hafta milletvekilleriyle gruplar halinde görüşecek. Nisan ayı başından itibaren milletvekillerini 15'erli gruplar halinde kabul edecek olan Erdoğan, 'Köşk' adaylığını soracak. Milletvekillerinin Köşk seçimlerine ilişkin eğilimini alacak olan Erdoğan, vekillerle yüzyüze görüşmeler yapacak. Erdoğan, gruplar halinde yapacağı görüşmelerin ardından tüm milletvekilleriyle ayrı bir toplantı da gerçekleştirecek. Erdoğan'ın il başkanlarına ve belediye başkanlarına dağıttığı formda 'Erdoğan, Arınç ve Gül olmazsa kimi Cumhurbaşkanı görmek istersiniz?' sorusu yöneltilmiş ve Abdüllatif Şener, Mehmet Ali Şahin, Beşir Atalay, Mehmet Aydın, Köksal Toptan ve Vecdi Gönül'ün isimleri sorulmuştu. Erdoğan'ın milletvekillerine yazılı bir anket formu dağıtmayacağı, yapacağı görüşmeleri not edeceği öğrenildi.


AK Parti'nin Köşk trafiği, 11 Nisan'daki Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısıyla devam edecek. Erdoğan, partisinin en üst karar organı olan MKYK üyelerine 'Köşk' adaylığını soracak ve eğilimlerini alacak. Erdoğan'ın aynı gün il başkanlarını da Ankara'ya davet etmesi bekleniyor. Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı'na aday olup olmayacağına bu toplantıların ardından karar verecek.

Günün Önemli Haberleri