Erdoğan seçim startını ne zaman verecek?

Abone ol

Başbakan Erdoğan yerel seçim startını Eylül ayında verecek ve her hafta miting yapıp belediye başkan adaylarını açıklayacak.

Başbakan Erdoğan'ın yerel seçim kampanyasına Eylül ayında başlayacağı öne sürüldü. İddiaya göre Erdoğan, her hafta miting yapıp belediye başkan adaylarını açıklayacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Eylül ayı ortasından itibaren her hafta mitingler yapıp, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklayacak.

Her hafta en az 2-3 şehri birden gezip, mitingler yapması beklenen Başbakan, 2014 Mart ayındaki yerel seçimler için, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını da açıklayacak.

Gazeteport’ta yer alan habere göre, Erdoğan başkan adaylarını açıklamaya Büyükşehirlerden başlayacak. Öncelikle yeni kurulan 14 büyükşehir olmak üzere her hafta geziye çıkacak olan Erdoğan, adayları tanıtacak. Erdoğan’ın bu turu Eylül ortasında başlayacak ve iki ay sürecek.

Ankara İstanbul ve İzmir Büyükşehir belediye Başkan adaylarını sona bırakacak olan Başbakan Erdoğan’ın öncelikli olarak Adana, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Van’a giderek adaylarını açıklaması bekleniyor.

Günün Önemli Haberleri